В националната кампания онлайн Маратон на четенето 2020 се включи

...
В националната кампания онлайн Маратон на четенето 2020 се включи
Коментари Харесай

Асеновград се включва в онлайн Маратон на четенето 2020 г.

В националната акция онлайн " Маратон на четенето 2020 " се включи Асеновград. Инициативата се организира за 15-та година от Българската библиотечно-информационна асоциация. Част от тази национална акция бяха и „ Дните на книгата ” в Асеновград, които, всекидневно, организират от 02.04.20 година до 23.04.20 година Тъй като плануваните по-ранно мероприятия няма да могат да се осъществят, Градска библиотека " Паисий Хилендарски " в града ще се причисли в „ Маратон на четенето ” с онлайн четения в цифрова среда.
Библиотечната институция е отправила покана за присъединяване към известни лица с локално и национална значителност, които да показват осъществяване на свои обичани творби. Те ще бъдат споделени в YouTube канал и фейсбук страницата на библиотеката. В онлайн четенето могат да вземат участие и деца, възрастни и фамилии, които да споделят свои обичани произведения.
За късото време, откогато е открита самодейността, в нея са се присъединили към този момент няколко души от Асеновград, страната и даже от чужбина. " В този миг е изключително значимо да се обърнем към мъдростта на словото и книгите, като източник на познание, информация и средство за другарство ", споделя шефът на общинската библиотека в Асеновград Милена Марковска, която прочете фрагмент от своя обичана детска приказка - " Работна мецана " на Леда Милева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР