В настоящата публикация ще научите интересна информация, която касае обзавеждането

...
В настоящата публикация ще научите интересна информация, която касае обзавеждането
Коментари Харесай

Професионално оборудване за ресторанти, хотели и барове

В актуалната обява ще научите забавна информация, която касае обзавеждането на заведения, заведения за хранене, питейни заведения, както и ще откриете благонадежден сътрудник, компания, на която можете да се доверите, в случай че Ви следва покупка на ново ресторантьорско съоръжение, или пък сте решили да подмените остарялото си с професионално, ново на потвърдено положителни производители.

Онлайн магазин предлага професионално съоръжение за заведения за хранене от всяка гама, в това число национална кухня. В каталогът с артикули, посочен нагоре, ще откриете хладилни витрини, многообразие от висококачествени от български и задгранични производители. Всички артикули са сертифицирани, с гаранция от производителя. Нещо повече, подсигуряваме, че професионалното съоръжение за заведения за хранене ще Ви служи дълго време, което значи, че първичната инвестиция ще се избие във времето.

Какво съоръжение е належащо за заведения за хранене?
Ресторантът е заведение за публично хранене от висок клас, което автоматизирано значи, че не би трябвало да се вършат взаимни отстъпки, когато се касае за оборудването. За подготвяне на истински, висококачествени ястия са нужни освен опитни готвачи, само че и особено софтуерно съоръжение, което разрешава използването на комплицирани предписания и специфични условия за готвене. Ресторантът би трябвало да разполага със следните типове съоръжение.

Професионални уреди за термична обработка

Списъкът включва, фурни, фурни за печене на пица, скари, уреди за пара, конвекционални котлони и доста други уреди за професионална приложимост. Те могат да бъдат предопределени за настрана ядене или да бъдат универсални. И по този начин, модерните конвектомати дават опция за подготвяне на пара на месо, риба, зеленчуци, като резервират потребните си качества и хубав външен тип. В добър ресторант, като предписание, те пекат свои лични хлебни произведения, които изискват конвекционни или палубни пещи.

Хладилно съоръжение за предпазване на ресурс от артикули

Такова съоръжение се употребява за предпазване на ресурс от артикули, полуфабрикати и в доста случаи е належащо да се съблюдава технологията на готвене. В тази категория влизат и хладилни маси, шкафове, витрини.

Спомагателно съоръжение и инвентар

Във всеки ресторант има огромен брой нужни неща за работа и поддържане на санитарната непорочност на пространствата. Това са перални машини, дезинфектанти, стерилизатори за ножове, както и нужните аксесоари: дозатори, професионални резачки за зеленчуци, салами, резачки за яйца и други.

Онлайн магазин MixHoReCa.com е профилиран в предлагането на така наречен ХоРеКа съоръжение. Гамата включва изпитани във времето марки, чието ресторантско съоръжение се употребява по целия свят. Каталогът съдържа повече от 10 хиляди продукта, в това число премиум артикули от производители в Италия, Германия, Австрия и Нидерландия.

Какво значи понятието ХоРеКа? Може би ще си зададете този въпрос. Ето и какво значи безусловно съкращението HoReCa – Хотел, Ресторант, Кафе, като съкращението идва от британското HoReCa, надлежно Hotel, Restaurant, Café.

На едно място можете да намерите всичко належащо за съоръжение на вашето заведение, без значение от неговия потенциал и да получите отстъпка за групова поръчка. Свържете се с представител на компанията, с цел да получите съвет, да изясните изискванията за доставка, да закупите съоръжение за ресторант, което е уместно във връзка с качество и съответстващо на Вашият бюджет.

Поръчайте професионално съоръжение за заведения за хранене, заведения, питейни заведения, хотели още в този момент
За контакт с търговски представител можете да ползвате телефон: + 359 88 532 3337 , или да посетите представителството на адрес: гр. Варна Център 9002 ул. „ Илинден “ 2 (Срещу бившето малко Пикадили) . Телефон за общи въпроси и други запитвания: +359 87 9437991

Фирмата работи с клиенти от цялата страна, като стоките се изпращат от определената логистична компания, по избор на клиента.

Когато продуктите не са налични, след поръчката Ви, ще бъдат поръчани от главния склад в Нидерландия и ще бъдат доставени незабавно след идването им в нашия склад. Доставката лишава от 1 до 2 седмици.

Важно е да вметнем, че MixHoreCa.com си резервира правата да откаже поръчка и всяка договорка която не се удостовери с издадена и надлежно платена предплатено фактура не се счита за подписана.

Заключителни слова и мисли

Подсигурете приветлива среда за готвачите в заведението си и това няма да остане неусетно от клиентите. Не е същото, да приготвите храна с съоръжение за домашна приложимост и храна, която е приготвена в специфични уреди за готвене, пригодени за професионална приложимост. Разликата се усеща най-добре от шеф-готвачите, само че и от клиентите.

Днес сме очевидци, че Негово величество КЛИЕНТЪТ е извънредно придирчив, което автоматизирано значи, че би трябвало да сте на върхово равнище, с цел да Ви посети още веднъж и още веднъж.

Доверете се на и ще останете прелестно впечатлени!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР