В настоящата история ще разгледаме една сватба в Португалия. На

...
В настоящата история ще разгледаме една сватба в Португалия. На
Коментари Харесай

Младоженец заяви на булката, че обича друга. Когато я посочи, всички започнаха да плачат! - Топ новини


В актуалната история ще разгледаме една женитба в Португалия. На пръв взор тя е изцяло общоприета. Но всичко стартира по доста чудноват метод още от старта. Сватбата е на Джесика и Джеферсън.

Те отишли до олтара, с цел да положат своята клетва за честност и обич пред лицето на Бог
Всички чакат най-напрегнатия миг. Заключителният миг от бракуването. И в този миг, Джеферсън афишира, че обича безпределно още един човек, а освен Джесика. Всички се споглеждат необичайно. Направо замръзнали.

Веднага пред очите им минава сцена от някой филм в който нещастната младоженка е изоставена в последния миг от безмилостен жених. Всички посетители почнали да си съчиняват всевъзможни сюжети.
В идващият миг Джеферсън обаче опровергал всички неприятно намерения и трогнал гостите до един.

Той се обърнал и споделил, че ще извика момичето, за което става на въпрос. Това се оказва Джована, момиченце на осем години, което е щерка на Джесика. Джована израства без татко до себе си и дълго е чакала своята майка да откри своя верен сътрудник.А самата Джесика не бързала да се омъжи преди този момент, точно тъй като желае да има до себе си заслужен мъж, който ще се грижи пълноценно за Джована. Приемайки я като своя щерка.В очите на мъжа незабавно се появяват сълзи от наслада, той я гледа и произнася своя обет…

Аз ще те обичам, Джована, ще полагам старание за теб, ще те пазя от несгодите и няма да разреша на теб да се случи нещо неприятно!Момиченцето стои и слуша, нейните очи също преливат от сълзи. След като нейният нов баща завършва с обета си, тя взима микрофона и му благодари. Определено това е една обстановка, която гостите в никакъв случай няма да не помнят.

Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР