В нашия забързан живот, особено в България, свръхконцентрацията върху домашните

...
В нашия забързан живот, особено в България, свръхконцентрацията върху домашните
Коментари Харесай

Петър Стоянов: Комунизмът рухна изведнъж, не бяхме подготвени

В нашия забързан живот, изключително в България, свръхконцентрацията върху домашните проблеми не ни дава опция да се замислим за огромните, за стойностните неща. А си коства да го вършим, тъй като проблемите, пред които през днешния ден сме изправени, не са толкоз съществени в софтуерен или мигрантски проект. Те са съществени в цивилизационен проект и това е огромният въпрос - накъде отива нашата цивилизация. Това сподели в студиото на предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Петър Стоянов - президент на България в интервала сред 1997 и 2002 година.

" Моят мандат беше необикновен. Моментът бе исторически, а когато се заклех, нямаше парламент. Цялата институционална власт попадна в мои ръце, " напомни си той.

Стоянов напомни, че още напълно при започване на своя мандат се сблъсква с най-драматичната рецесия в новата история на България. Повече от месец, десетки хиляди стачкуват против ръководството на Българска социалистическа партия и това да нямат втори кабинет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР