В наши дни жените все по-трудно се доверяват на мъжете,

...
В наши дни жените все по-трудно се доверяват на мъжете,
Коментари Харесай

11 ясни знака, че човекът до теб те обича истински

В наши дни дамите все по-трудно се доверяват на мъжете, а някои даже не имат вяра в същинската обич. Разбира се, не слагаме всичко под общ знаменател, само че доста мъже имат славата на женкари. Можете ли въпреки всичко да намерите гадже или брачен партньор, който да ви предложи същинска, вярна и трайна обич? Е, към момента има доста мъже, на които може да се има доверие. Просто би трябвало да внимавате при избора на индивида, който да обичате.

 

Няколко ясни знака, които потвърждават,че мъжът ви в действителност ви обича

 

Той те почита

 

Ако приятелят ти те обича, той няма да те принуди да правиш неща, които не искаш, единствено с цел да изпълниш желанията му. Той ще почете правилата ви и няма да ви накара да вършиме взаимни отстъпки със себе си.

 

Той е толерантен и не е недодялан

 

Мъж, който в действителност те обича, би бил толерантен и гальовен, макар че от време на време това може да го прави скучен. Нека признаем, че дамите са толкоз непредсказуеми и прочувствени, а от време на време плачем без причина. Въпреки това, в случай че един мъж, той би схванал тези моменти и ще няма да покаже жестоко отношение към теб. Той прави всичко допустимо да остане благородник, даже в нервността ти.

 

Той е преклонен

 

Във връзка с това, че е толерантен и гальовен, мъж, който те обича, ще сдържа гордостта си. Любовта ще го направи безвъзмезден до степен да бъде преклонен. Когато е в спор, даже и да не е по негова виновност, той би избрал да бъде този, който да извини, единствено с цел да закърпи нещата. Страхът му да ви загуби е по-голям от желанието му да потвърди, че е прав.

 

Той те слага преди себе си

 

Влюбеният мъж е безвъзмезден към своето особено момиче. Твоите потребности постоянно са преди всичко за него. Той ще работи интензивно, с цел да ти помогне по какъвто и да е метод. Той е подготвен да жертва време, сън, пари и даже всичко, единствено с цел да направи живота ти комфортен. Освен това той не би те употребявал за облекчаване на личните си потребности.

 

Той те пази

 

Не се нервира, в случай че гаджето ти не желае да носиш прекомерно разголващи облекла. Той знае по какъв начин работи мъжкият разум, по тази причина просто желае да те защищити от това да сте център на мъжката сласт. Това не значи, че безусловно. Той просто не желае някой да не те почита или да има пошли мисли към вас.

 

Той не се състезава с теб

 

Мъжът, който те обича, в никакъв случай не би се състезавал с теб. Той няма да стане нерешителен, единствено тъй като печелиш доста повече или имаш повече достижения от него. Естествено е мъжете да бъдат конкурентни, само че когато става въпрос за теб, той е безвъзмезден. Той чества с теб във вашите възходи и би те насърчил да посегнеш към фантазиите си. Ти не си опасност за него, а по-скоро ентусиазъм да работи интензивно за личните си цели.

 

Той зачита твоите усеща

 

Ако приятелят ти те обича, той ще внимава да не направи нищо, което може да те разстрои или нарани. Той постоянно ще обмисли по какъв начин се чувстваш. Следователно, когато взема значими решения, той постоянно ще изиска твоето мнение. Той ще направи всичко допустимо да спре да прави това, което не ти харесва, като пороци, тъй като не може да си разреши да ова и да ти аргументи главоболие.

 

Той не би те наранил или насилил по никакъв метод

 

Ако те обича, той в никакъв случай няма да те малтретира физически, прочувствено, психически или полово. Без значение по какъв начин се нервира от вас, той в никакъв случай не би се осмелил да ви нарани по някакъв метод, нито да издаде обидни думи.

Той бяга от изкушенията. Мъжете са образни същества. Нормално е те да бъдат привлечени от красиви и съблазнителни дами. Ако обаче твоят мъж в действителност те обича, той няма да надвиши оценката на хубостта. Когато му се даде опция да флиртува с неустоима дама, той ще бяха от нея. Той поставя решителни старания да стои настрани от изкушенията. Той отстрани всяка опция да те нарани, точно тъй като те обича.

 

Той гордо те среща със фамилията и приятелите си

 

Един от признаците, че даден мъж е сериозен с теб, е, когато те е пуснал в своя свят. Той те среща със фамилията и най-близките си другари. Освен че се гордее с това, че ти си негова другарка, това също е знак, че желанията му към теб са чисти. Той в действителност желае да бъдеш част от живота му вечно.

 

Той не трансформира отношението си към теб, даже и да сте дружно от години

 

Много мъже стопират да бъдат сантиментални и галантни след стадия на ухажване. Той обаче резервира и даже удвоява напъните си да те накара да се почувстваш специфична. Той прави всичко това, не с цел да те впечатли, а тъй като желае да ви потвърди какъв брой доста те обича.

Само ти можеш да знаеш дали мъжът ти те обича същински или не. Не се опитвай да отричаш нещата, в случай че усещаш, че той просто си играе. Ако не виждаш тези знаци, може би е време да отвориш очите си и да направиш по-сериозна преценка на връзката си. Ако изводът е, че той не е този за теб, не губи вяра, че някой ден ще бъдеш същински обичана. Противно на общоприетото факсимиле, всички мъже не са идентични. Все още има доста такива, които също не стопират да търсят същинската си обич и когато я намерят, са подготвени на всичко, с цел да създадат тази жена щастлива. Ти заслужаваш най-хубавото, по тази причина не се примирявай с по-малко.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР