В нашето общество, завладяно от младостта и сексапила, е твърде

...
В нашето общество, завладяно от младостта и сексапила, е твърде
Коментари Харесай

Тази модна агенция наема само над 45-годишни

В нашето общество, превзето от младостта и сексапила, е прекомерно елементарно да се пренебрегне хубостта и блясъкът на тези, които остаряват красиво.

Докато Холивуд е ангажиран с ботокс и лифтинг, в суетлив опит да спре необратимия ход на времето, съветска организация за модели взема решение да покаже хубостта на остаряването в поредност от прелестни фотоси.

Подходящо наречена Олдушка, тя съставлява модели на възраст над 45 години, като в някои случаи става въпрос и за 85-годишни хора.

Идеята за организацията е родена от плана на фотографа Игор Гавар за снимане на стила на пенсионерите за неговия блог, наименуван също Олдушка.

По-голямата част от моделите в портфолиото й са над 60 години, а единствено Сергей е на 45-годишна възраст. " Подписах с него, тъй като наподобява по-възрастен, в сравнение с е ", сподели Гавар в изявление за Vogue.

По-старите модели на организацията получават обилие от работа в Русия, като се появяват в необятно публикувани каталози и рекламни акции, внасяйки цяла нова генерация в стилната промишленост.

И до момента в който светът на модата най-сетне наподобява съумя да се оправи с разнообразието в размерите и етническата принадлежност на моделите, възрастта е идната преграда, която би трябвало да бъде разрушена. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР