В нашето общество години наред се натрупва много голямо количество

...
В нашето общество години наред се натрупва много голямо количество
Коментари Харесай

Психиатър обясни какви страшни последствия може да има за децата от блокираната на "Ситняково" кола

В нашето общество години наред се натрупва доста огромно количество напрежение. Протестиращите и непротестиращите душевен са страдащи. Озадачен съм от реакцията на дамата с автомобила, която вози двете си деца. Децата ще помнят това до момента в който са живи.

Ще развият типичен посттравматичен стресов синдром. За страдание това ще стане модел на държание при тях след това. Това предвижда психиатърът доктор Веселин Герев пред Bulgaria ON AIR.

"В последните 30 години имаме тотална замяна на престижи и ценностна система, счита той.

"Трябва да има разговор и толерантност, което в нашето общество сега липсва. Политическата класа не желае да води разговор с протестиращите ", съобщи доктор Герев.

Изпълнителният шеф на Националната мрежа за децата Георги Богданов уточни, че възрастните са отговорни за това децата да са в такова положение сега.

"Това са майката, бащата, протестиращите, Министерство на вътрешните работи и жълтите медии. Всички тези виновници - възрастните, би трябвало да си даваме сметка какво става с децата, без значение дали сме на митинг или у дома на масата ", сподели той.

И моли децата да бъдат включени в публичния разговор каква политика желаеме. Напомни, че децата от време на време дават извънредно скъпи препоръки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР