"В началото на юни очакваме стабилизиране на времето. Валежите ще

...
"В началото на юни очакваме стабилизиране на времето. Валежите ще
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква през лято 2020

"В началото на юни чакаме стабилизиране на времето. Валежите ще бъдат единствено към и над планините, а температурите ще се покачат до 25-30 градуса ". Това сподели синоптикът Симеон Матев в студиото на „ Здравей, България “.

„ През юни ще можем да вървим на море. Температурата на водата последователно ще стартира да се покачва и след 15-и ще можем да вървим на море ", сподели още той.
 По-силна кожа през днешния ден. По-устойчива на стареене на следващия ден Edna предлага По-силна кожа през днешния ден. По-устойчива на стареене на следващия ден
По думите му предстоят много горещи дни през лятото, а най-топлият месец ще бъде август.

„ Няма нищо по-нормално от това през май, юни и юли да има градушки. Валежите у нас са единствено 50-60% от нормите, които би трябвало да паднат. Ще продължи да вали и през идващите дни “, уточни Матев.

„ В момента времето у нас е толкоз студено, че по нашите планини има снежна завивка. Не е чак такава необичайност да има сняг по това време от годината в планините, само че въпреки всичко сме на прага на лятото и можем да го определим като някакъв тип екзотика “, разяснява още той.

„ В последна сметка времето през месец май ще бъде записано в архивите като безусловно обикновено без някакви отклонения от нормалното “, уточни още синоптикът.

Вижте още за времето през лято 2020 във видеото горе.

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР