В началото на юни – по повод Деня на детето

...
В началото на юни – по повод Деня на детето
Коментари Харесай

Благотворителната кампания "Оборище дарява" набра първите 2500 лева и SiteGround ще удвои сумата

В началото на юни – във връзка Деня на детето – фондация „ За Нашите Деца “ започва благотворителната акция Тя цели да набере средства в поддръжка на ранното детско развиване и сплотява обществено виновни местоположения в региона на Докторски монумент – заведения, магазини или галерии – които подаряват част от своята облага за месеца в поддръжка на идеята.

Инициативата се радва на огромен триумф и по-малко от две седмици след старта ѝ, събраните средства към този момент доближиха 2500 лв.. Българската IT компания се включва в поддръжката за идеята като ще удвои тази сума и направи подаяние в размер на 5000 лв..

Кампанията започва с 28 местоположения, като не престават да се включват и нови участници, въодушевени от протичащото се, и все още те са към този момент 31. Всеки от тях е подбрала друг артикул, от който отчислява за идеята. Възможностите са най-различни – храна, питиета, козметични артикули, артикули за деца и бебета, арт материали и даже особено основан усет сладолед. Посещаването на обект от акцията е идеалният метод за съчетаване на потребното с приятното – всеки клиент може да поддържа напъните на фондацията да обезпечи късмет за развиване и щастливо детство на децата в ранна възраст, като закупи някой от определените продукти или направи подаяние през уеб страницата на акцията.

„ Оборище подарява “ е акция на фондация „ За Нашите Деца “, българска неправителствена организация, която през последните 30 години е подкрепила над 20 000 деца и фамилии. Обединява експерти в ранното детско развиване – обществени служащи, кинезитерапевти, логопеди, психолози, рехабилитатори, специфични педагози и други експерти, отдадени на задачата да поддържат децата в България в първите и най-важни години от живота им. Вдъхновяващата визия на акцията е дело на Нанда Ментешева – художник-пътешественик.

SiteGround е българска продуктова компания водач на интернационалния софтуерен пазар със сървърни центрове в Европа, Азия и Америка и над 2.8 милиона домейна на клиенти в международен мащаб.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР