В началото на юли месец 2018 година известният политик и

...
В началото на юли месец 2018 година известният политик и
Коментари Харесай

Жорж Ганчев обясни как се е разминал на косъм от смъртта и какво очаква Кобрата

В началото на юли месец 2018 година известният политик и държавник Жорж Ганчев бе повален от солиден инфаркт на центъра на София. " Неволята беше в доста мощен мащаб ", това съобщи през днешния ден той в утринния блок на Българска национална телевизия във връзка неприятния случай, който го сполетя предходната година.

" Малко хора оцеляват по-късно. Може да се каже, че от 167 нямам сърце, 33 имам. Енергията с всяка минута се смалява и доста мъчно се лекува това, само че имам положителни лекари ", сподели Ганчев. Той бе безапелационен, че много хора са се отнесли доста топло и добре към него.

" Само за седем минути при мен дойде доктор от " Света Екатерина ". Те ме избавиха. Аз бях в клинична гибел ", спомни си някогашният политик. " Не пия, не пуша и не вървя по питейните заведения, а и върша положителни неща. Явно има някакво нарушение като че ли ", по този начин Жорж Ганчев се опита да откри пояснение за нещастието, която го сполетя, само че за благополучие претърпя.

" Ще му вземат едни 100 хиляди незабавно. Да му е за урок да не го прави отново. Добре е да целува дами, само че не пред камери, а в някой бар. Аз го разбирам изцяло, само че българския нрав не вирее в Щатите. Там всичко е пари ", по този начин Ганчев разяснява абсурда от последните дни с целувката на боксьора Кубрат Пулев и Джени Суши. За журналистката той сподели още: " Работи там из питейните заведения на Вегас ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР