В началото на всяка връзка хората са склонни да мислят,

...
В началото на всяка връзка хората са склонни да мислят,
Коментари Харесай

10 неща, които показват, че връзката ви може да продължи цял живот

В началото на всяка връзка хората са склонни да мислят, че тя ще продължи постоянно. По-късно, за наше страдание или благополучие, същинският живот слага всичко на мястото си. Въпреки това, има универсални способи да разберете дали връзката ви ще бъде безконечна или не.

Събрахме информация за 10 фактора във вашата връзка, които могат да предскажат дали ще живеете щастливо с колегата си през целия си живот. Трябва обаче да разберете, че неналичието на съвпадане с всички тях не е причина да се разстройвате – всичко е доста самостоятелно. В края на публикацията има бонус, който ще ви помогне да различите същинската обич от елементарното влюбване или въодушевление.

10. Имате почти същия обществен статус.

© cnc

В началото на всяка връзка тези разлики нормално остават незабелязани, тъй като сме надълбоко влюбени и не виждаме несъответствия. Но помислете за обстоятелството, че вашият сътрудник е учтив по друг метод, той или тя има друго отношение към най-простите неща и заради това не ви схваща изцяло. Разбира се, в случай че хората желаят да бъдат дружно, те ще се научат да се приспособяват и да се учат един от различен. Въпреки това ще бъде доста по-лесно да си сътрудничите, в случай че средата, в която сте възпитани, е ненапълно същата.

9. Чувството ви за комизъм е еднообразно.

© warnerbros

Не е ли необикновено, когато разберете защо са шегите на вашия сътрудник и когато видите, че този човек харесва и вашите смешки? Понякога възприятието за комизъм е самото нещо, което оказва помощ за поддържането на здравословен фамилен живот. Така че, в случай че сте на една и съща дължина на вълната, има 90% късмет да имате сполучлив и благополучен живот дружно!

8. Имате идентични възгледи за родителството.

© warnerbros

Когато една двойка е взела решение да има дете, това значи, че връзката им е постоянна. И тук обаче има някои скрити проблеми – може да мислите, че едно дете е задоволително, до момента в който сътрудникът ви може да упорства да има две деца или може да имате разнообразни упования за тяхното опазване на здравето. По-добре е да обсъдите тези неща авансово (не безусловно на първата среща), с цел да имате визия с какво ще би трябвало да се справите в бъдеще.

7. Отношението ви към финансите е същото.

© mgm

Много е мъчно за хората, които не са привикнали да възнамеряват бюджета си, да намерят общ език с тези, които се отнасят към всяка покупка с огромно възприятие за отговорност. Темата за финансите е доста деликатна и по тази причина е по-добре да живеете живота си с човек, който споделя вашите ползи. В противоположен случай това може да стане причина номер 1 за разногласия.

6. Имате същото мнение за домакинските отговорности.

© warnerbros

За да избегнете обстановка, в която животът ви е безреден заради несподелени домашен отговорности, по-добре е да живеете с този човек най-малко един месец, преди да се ожените. Ако сте перфекционист, който държи всичките си движимости подредени и сътрудникът ви не знае по какъв начин да откри килера в дома ви, е нещо, за което да помислите. Ще можете ли да издържите безконечни разногласия поради разхвърляната къща?

5. Споделяте едно и също положение на духа в интимната сфера.

© warnerbros

Това е просто – няма да сте щастливи, в случай че установите, че интимните ви потребности не се задоволяват постоянно. По-добре изчакайте известно време, до момента в който еуфорията от влюбването изстине и анализирайте до каква степен съответствува либидото ви.

4. Имате идентични цели в живота.

© summitentertainment

Много е мъчно двама души с разнообразни цели да живеят дружно. Ако жена ви желае да се посвети на ръководството на дома и не сте обмисляли да бъдете единственият човек, който работи в фамилията, тогава ще би трябвало да потърсите компромис. Ако не сте подготвени за това съглашение, тогава може да е добра тематика, която да обмислите, преди да започнете връзката.

3. И двамата сте подготвени за общо бъдеще.

© warnerbros

Ако сте подготвени за фамилен живот, само че сътрудникът ви продължава да отсрочва момента да коленичи и да ви моли да се омъжите за него, това може да бъде доста разочароващо. В началото на една връзка е по-добре да погледнете по-отблизо колегата си и да разберете дали той има същите цели като вас. Той желае ли същите неща? Ако отговорът е да, тогава можете да започнете връзката без никакви подозрения.

2. Чувствате интерес, когато сте дружно.

© vfxhq

Когато сте във връзка отдавна, стартирате да се чувствате по този начин, като че ли познавате колегата си от вътрешната страна. На този стадий е доста значимо да прекарвате време дружно, с цел да поддържате ангажираност и интерес взаимно. Например, можете да отидете дружно на кино, да вечеряте на свещи или да се разноските вечер – всяка активност, която ще накара и двамата да се чувствате удобно.

1. Не се пробвате да се измененията един различен.

© waltdisneystudios

Тази концепция се отнася за тези хора, които при започване на връзката си мислят: „ Не одобрявам доста неговия темперамент, само че ще мога да го трансформира “. Едва ли. Вероятно ще съумеете да го вдъхновите за някаква смяна, само че в случай че има нещо, което в действителност не ви харесва и смятате, че ще можете да го коригирате, въобще не започвайте връзката. Как бихте се почувствали, в случай че някой се опитваше да ви направи друг човек?

Бонус:

Основният фактор, определящ дали обичате или сте просто влюбени, е възприятието за владеене. Когато сме влюбени, имаме огромно предпочитание да бъдем част от живота на обичания човек. Опитваме се да прекарваме колкото се може повече време дружно, от време на време даже игнорирайки желанието на колегата ни да остане самичък. Освен това някои хора са склонни да се наскърбяват, когато предлагането им да прекарат известно време дружно бъде отхвърлено, даже в случай че повода за това е значима. Истинската обич в никакъв случай не провокира това възприятие на „ благосъстоятелност “. Това значи да проявявате съпричастност, съчувствие и грижа всякога, когато сътрудникът ви изиска това. Няма място за ревнивост и всичко е обвързвано с демонстрация на почитание към желанията на обичания човек.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР