В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите

...
В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите
Коментари Харесай

Как флиртуват мъжете от различните зодии?

В началото на всяка нова връзка усърдно проверявате дали зодиите ви са съвместими, изчитате всичко, написано за неговата зодия и отивате добре въоръжени с информация и упования на първата си среща. Опитът ни е потвърдил, че мъжете от една зодия си наподобяват. Ето защо би трябвало да внимавате, когато си имате алъш-вериш с всяка една от зодиите:

Овен

Те не се помайват и бавят, а нападат незабавно . Стилът им не е на постепенно изчакване, оглеждане и създаване на тактика. Те намерено декларират - „ Харесал съм те, желая те в този момент и незабавно “. Овните са буйни, не изключително истински и сантиментални. Ако се сетят за цветя, то това ще са червени рози, другото е вечеря, заплащане на сметката и предпочитание за секс. За сметка на това са открити, не въртят интриги, под достолепието им е.

Те са същински мъжкари, ще носят дамата на ръце, само че ще се постараят да пренесат колкото се може повече представителки на нежния пол.

Телец

С мъжете от тази зодия забравете за преиначаване , игрички и най-много неистини. Ще ги спечелите, в случай че бъдете открита и му се отдадете без непотребни задръжки. Телците са фенове на сериозните и дълги връзки. Затова флиртовете им са по-скоро поръчка за основаване на връзки, а не секс за една вечер. Не биха ви лъгали и обещавали нищо, което нямат желание да изпълнят. Забравете обаче за сантиментални изненади и серенади под прозореца, това не е в стила им.
 флирт ThinkStock/Getty Images
Близнаци

Докато флиртуват ловко с вас, те заглеждат девойката зад тила ви. Мажете Близнаци могат да стигнат до леглото на всяка една жена единствено с приказки – думите им са омайни и сладки, плод на живия им разум. Ужасно са разсеяни и като нищо ще не помнят, че са флиртували с вас сега, в който ги оставите за пет минути.

За тях светът е като кутия бонбони - те още не са преглътнали един, а към този момент протягат ръка към различен. Близнаците са майстори на сполучливите флиртове и не би трябвало да вземате думите им за чиста монета, а имайте едно на разум.

Рак

Ракът би се обидил, в случай че го наречете флиртаджия. Не, те не са такива момчета. Те ще се държат като най-хубавият ви другар , до момента в който в един миг държанието им не стартира да наподобява като поръчка, че са влюбени във вас. И тъкмо когато си го помислите, те учудено ще ви погледнат и ще ви кажат, че сте единствено другари. И ще изпитват скрито удовлетворение от това - какъв брой приятелки кръжат към тях.

Лъв

Не те, а вие ще би трябвало да флиртувате с тях. След това да почерпите всички, че подобен необикновен мъж е спрял погледа си на вас. Отчасти романтици, те ще предложат да ви изведат на обяд или вечеря, ще ви насочат няколко комплимента и ще чакат да се разтопите от наслаждение. В реакцията на дамата до тях те виждат като в огледало себе си и какви неустоими мъже са. Не са най-оригиналните флиртаджии, само че вършат усещане с държанието и излъчването си.
 флирт ThinkStock/Getty Images
Дева

Те не обичат да излизат, с изключение на с добре познатата им компания от другари и несъмнено не са по флиртовете в питейни заведения и нощни заведения. Затова пък е доста евентуално да попаднете на тях в обществените мрежи . За тях е най-удобно да си търсят жена там. Така могат да я преценяват дали си заслужава. Те ще се държат общително и благо, ще ви приказват на съществени тематики и ще ви поканят на кафе тогава, когато се убедят, че имате късмет за общо бъдеще. Вечерята ще е чак на втората или третата среща.

Везни

Те са Дядо Коледа на зодиака - обичат да дават, само че и да получават дарове. Ще ви засипят с деликатност, романтика и похвали, ще ви се усмихват по този начин съблазнително, че ще се почувствате като най-невероятната жена на планетата. Те са умели флиртаджии и знаят по какъв начин тъкмо да реализират задачите си - изкусно и с финес. За тях флиртът не е просто игра, а същинско изкуство. Пуснете косите си да падат свободно по голите ви плещи, дръжте се като дама и се оставете в ръцете им. Но на сутринта не очаквайте доста - кроасан, кафе, усмивка и „ сбогом, бъди щастлива “.

Скорпион

Те ще се закълнат, че това не е никакъв флирт, а изпепеляваща обич, която ги е покосила на секундата, в която са ви видели, че дори и преди този момент. Вие се познавате от предходен живот, в който той е умрял в двубой, борейки се за вашата обич. И да не сте посмели да се засмеете на това, ще се обидят надълбоко.

Скорпионът е зависим на пристрастеността, която го изпепелява. Очаквайте да ви задуши с целувки и обятия. С него няма да има кокетно кискане и разпъване на локуми, а буйно ще ви прегърне през кръста и ще ви открадне в нощта, с цел да ви обича буйно до сутринта. Много е евентуално по-късно да не го видите повече, само че най-малко в пристрастеността си е бил откровен.

Стрелец

Той ще се запознае с вас до момента в който тичате в парка, упражнявате във фитнеса или пък участвате в някаква благотворителна или спортна самодейност. Ще подходи намерено, без високопарни и непотребни приказки, умерено, само че решително. Неговото кокетничене наподобява на влюбване, а и те самите си имат вяра, че е тъкмо такова - ще ви качат на фундамент и ще ви се кланят всеки ден, ще ви сервират дарове, а сексът ще бъде същинско чудо. И това ще продължи задоволително дълго, че да решите, че към този момент не е флирт, а освен това. След това ще се окаже, че те в действителност са обвързани или женени, или влюбени в друга и „ сори, би трябвало да потеглям, само че ти постоянно ще имаш особено място в сърцето ми “.

Козирог

Ако сте с обилна гръдна обиколка или огромно деколте, то към този момент сте привлекли вниманието на Козирога. Ако сте с добре ушит костюм, първокласни визитки на бизнес среща – също. Той ще е общителен, само че не прекомерно, по-скоро ще е настоятелен ориентиран. А в случай че в действителност сте му харесали, ще предложи да пати сметката. Но в случай че желаете да се влюби във вас - вие я плетете. Така ще му извършите усещане на независима, уверена и не на последно място- материално подсигурена жена. Козирозите не обичат непотребните приказки и губенето на време. Затова те не са положителни във флиртовете. Ако си търси нещо за една вечер, то ще го усетите незабавно, доста е евентуално и самичък да го съобщи. Но влезете ли му един път под кожата, ще си останете там.



Водолей


Подхождат по детски към целия свят, в това число и към флирта. За тях всеки нов човек е една цяла галактика, която те желаят да опознаят. Ще ви приказват бързо, въодушевено, от сърце и душа и ще накарат света ви да се завърти по-бързо, до момента в който не ви се замая главата. Когато се опомните, той към този момент ще е разкрил нова галактика, която има потребност да бъде разгадана. И по този начин до безспир. С Водолеите обаче може да станете другари, още до момента в който флиртувате и няма да съжалявате. Страхотни събеседници, малко непостоянни и разсеяни, само че постоянно забавни. Никога не можеш да им се сърдиш по тази причина, че „ ще ти се обадя “ е останало в областта на фантастиката.

Риби

Абсолютни романтици, те ще ви потопят в вълшебен свят на деликатност и хубост, ще ви вършат сантиментални дарове и ще ви пишат нежни sms-си. Сексът не име толкоз цел, колкото самата игра - срещи, изпращане до дома, сънища, обещания, посвещаване на песни. Докато в един миг не се замислят- какъв е смисълът на това и не ви заявят „ аз не съм подготвен “ и не се затворят в себе си, с цел да се проучват.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР