В началото на търговията в петък доларът показва слаба динамика

...
В началото на търговията в петък доларът показва слаба динамика
Коментари Харесай

Паундът и еврото слабо се покачват на предпазлив валутен пазар

В началото на търговията в петък доларът демонстрира слаба динамичност във връзка с другите международни валути на фона на сдържана интензивност от страна на пазарните играчи. Американската валута напълно леко се намалява по отношение на йената, еврото паунда в очакване ответните ограничения на Китай поради подписания от Тръмп закон в поддръжка на протестиращите в Хонконг.

Днес сутринта общата валута се разменя по отношение на американската на равнище $1,1010 за евро при $1,1009 за евро в края на вчерашната търговия.

Двойката евро - йена се търгува без смяна по отношение на закриването на сесията в четвъртък на равнище 120,55 йени за едно евро.

За един $ в петък сутринта на пазара дават по 109,49 йени спрямо 109,51 йени ден по-рано.

Фунтът стерлинг нищожно нараства до $1,2921 за паунд.

Китайската валута също едва се повишава - до 7,0338 юана за $ от 7,0353 юана при закриването на миналата сесия.

Златото в петък сутринта нараства за втори ден подред поради неопределеността на вероятностите пред комерсиалните договаряния сред Съединени американски щати и Китай.

Цената на февруарските фючърси за скъпоценния метал на нюйоркската борса Comex пораства с 3,55 $, или с 0,24% - до 1464,35 $ за тройунция. Стойността на мартенските фючърси за среброто се намалява с 0,07% — до 17,043 $ за унция. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР