В началото на срещата на Продължаваме промяната с Демократична България

...
В началото на срещата на Продължаваме промяната с Демократична България
Коментари Харесай

ДБ на разговорите с ПП: Трябва да си извадим уроци и да има ясна програма


В началото на срещата на " Продължаваме промяната " с " Демократична България " за нова коалиция Асен Василев от Политическа партия сподели, че влизат в консултациите да създадат ясна стратегия с ясни периоди, тъй че да изпълнят всичко, което българския народ чака от едно държавно управление.

Христо Иванов съобщи, че стъпват на 6 месеца сложна турбулентност, само че положителни достижения.



" Благодаря за положителното съдействие. Трябва да си извадим уроци, да има ясна стратегия, ще би трябвало да подобрим структурата на взимане на решения в едно бъдеще ръководство и да подходим по съответен метод към образуване на болшинство в Народното събрание ", добави Иванов.

Без да се отхвърляме от задачите ни би трябвало да намерим механизъм за по-голяма диалогичност по национални цели, тъй че в границите на 6 месеца или 1 година да предложим достижения, които да реализираме, акцентира Христо Иванов.

По-рано Политическа партия преговаряха с Българска социалистическа партия и излязоха удовлетворени от срещата, като показаха, че ще разгласят нова ясна стратегия със законодателна рамка за идващите 6 месеца.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР