В началото на седмицата Веселин Марешки се обяви за производство

...
В началото на седмицата Веселин Марешки се обяви за производство
Коментари Харесай

Марешки: Значи можело да произвеждаме ваксини

В началото на седмицата Веселин Марешки се разгласи за произвеждане в България на ваксини против ковид, по технология на патентовани непознати мостри. Той акцентира, че страната има нужния индустриален и експертен запас.

Политическите съперници на ВОЛЯ и набедени специалисти побързаха да разгласят това предложение като популизъм и през последните дни се надпреварваха да изясняват за какво съгласно тях е невероятно. На този декор, министър председателят Борисов направи изненадваща аудиенция в "Биовет " - Разград и разгласи, че фармацевтичната база може да създава по 7 000 ваксини на ден. По този мотив водачът на ВОЛЯ разяснява:

„ Не за първи път излизаме с прагматични оферти, които по-късно се възприемат от държавното управление. Ако в този момент това се случва, единствено тъй като сме оперативни и даваме работещи решения, то в идващия мандат ще се случва и тъй като ще имаме толкоз депутати, че ще се постанова да се преценяват с всичките ни политики в поддръжка на хората.

Сега значимото е да се разбере за какво би трябвало да има локално произвеждане на ваксини. Това е въпрос на национална сигурност. Дори, в случай че предприятието е непозната благосъстоятелност, то щом е в България, отново имаме думата. Вижте какво става в Европейски Съюз. Председателят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че може да се спре износа на ваксини от фабриките на територията на Европейски Съюз, до момента в който производителите не изпълнят контрактуваните квоти. Така че, както при медикаментите, по този начин и във всяка друга промишленост, производството е самостоятелност.”

В интернационален проект от ден на ден небогати страни упорстват за образуване на локално произвеждане на ваксини по непознат лиценз, защото наподобява, че до момента в който бъдат задоволени потребностите на развитите страни, популацията на стопански по-слабите ще бъде изоставено на милостта на болестта. Това прави диспута за локални производства по непознат патент една от най-актуалните тематики в интернационалната политика.

Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза --> Водещи--> --> Не пропускай Из дневника на Господ: Вчера вечерта сътворих водката. Получи се прекомерно добре. Днес сутринта се наложи да основа махмурлука. " Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВсеки желае да знае за какво Европейски Съюз не триумфираТя дефинира като политическо решение възможното отпадане на външното оценяванеПрипомнете си едни от обичаните анимации на всички временаПо-рано министър председателят посети Разград и сподели, че имаме подготвеност да стартира произвеждане на ваксиниТук става въпрос за българи, които продават личната си страна за стотинки, сподели основният прокурорТова непрекъснато отваряне и затваряне е много разрушително за бизнесите, разяснява Васил Велев от АИКБНационалния институт по метеорология и хидрология уточни точния часНяма сигнали за бедстващи български жители в Исландия, оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работиКакво ни описа тя за новата ѝ ария, пеенето на непознат език, както и присъединяване ѝ в " Като две капки вода " От Буцефал до Команчи – кои са конете, трансформирали се в същински исторически знаменитостиПри въвеждането на пазара, което стартира в края на 2021 година, ще се оферират двата разновидността на модела BMW iX xDrive50 и BMW iX xDrive40.Тодоровден е празник и на коневъдството, и на конния спортЗа миналите 24 часа са регистрирани нови 115 смъртни случаяБраузърът може да бъде много скучен с апелите сиОт Министерство на външните работи оповестиха още, че Франция не изисква PCR тест при директно прекосяване със самолетИма ли потърпевши хораОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР