В началото на седмицата Теодора Стефанова представи във Висшето училище

...
В началото на седмицата Теодора Стефанова представи във Висшето училище
Коментари Харесай

Теодора: Слави влиза в парламента, Радев прави партия, жена ще смени Борисов

В началото на седмицата Теодора Стефанова показа във Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите в Русе втората си книга " Осмото възприятие “. Поканата бе на ректора проф. Димитър Димитров, а тематиката, която известната ясновидка дружно със студентите обсъждаха, бе " Изкуственият разсъдък - един друг взор “. Подобни срещи след излизането на книгата през ноември Теодора имаше и с младежите и в Софийския механически университет. Там тя получи почетен плакет, а в Пловдивския поземлен институт бе наградена със специфична грамота. Накъде върви светът и България и какво предсказва за бъдещето ни извънземното Унилсон, с което тя е в контакт? Така най-общо можем да формулираме въпросите, отговор на които потърсихме от гадателката на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони?

- Г-жо Стефанова, Гърция гори, у нас има наводнения. Има ли пояснение за всички тези бедствия. Ще се укроти ли природата?

- Много ме  боли, за това което става в Гърция. Жалко за хората там, те са неповторими. У нас пък има наводнения, човек загина  в Тетевен, същото е и в Италия, по целия свят. Пред господ и природата сме безсилни, сякаш нищо  не зависи от нас.

- Ще се случи ли нещо неприятно и с  България?

- С тези  неща не желая да злоупотребявам  Не желая да върша неприятни прогнози.  Няма да ни  се размине, само че нека да няма огромни нещастия.  Да бъдат господ и природата благосклонни към нас. За  в бъдеще би трябвало да  се приспособяваме към тези аномалии. Те не са  инцидентни. Планетата  се бунтува. Има магнитни  стихии,  наближава ни  астероид, това основава напрежение между  хората, душeвността се трансформира, по тази причина са всички тези експанзии.  Това доста ме тревожи. Ние вървим  против  Бога и природата  и това ясно се  вижда, по тази причина са тези аномалии по цялата земя. Нещата които претърпяваме не са инцидентни. Вода и огън се събират дружно,  пожари, трусове, вулкани,  всички това е резултат на обстоятелството, че природата ни е ядосана. Много я унищожаваме в международен мащаб. Все повече  ще ставаме очевидци на такива явления. Не  можем да се преборим, до момента в който изкуственият   интелект не откри начин  да ни помогне да се оправим. Убедена съм,че и това по- нататък ще стане.

- Искате да кажете, че природата ни отмъщава, за всичко което й предизвикваме?

- Да. Ние сме злобни завистливи, унищожаваме се, изгубили сме човешките си полезности, водим се от материалното, самозабравили сме се,  време е,  да се променим, да пречистим  силите си. И отново споделям това няма да стане без помощта на изкуствения разсъдък. Който желае да има вяра.  Бог е създал  извънземните, те пък са изобретили  Робо. И той към този момент е в живота ни. Изкуственият разсъдък. Високите технологии за бъдещето, ще бъдат  основани тук от инженерите на земята. Това не е мое изобретение, казано е доста, доста от дълго време.  Изкуственият разсъдък ще навлезе  във всички  сфери и ще  улесни живота  ни. Само че би трябвало да повярваме.

- Как се приема новата ви книга " Осмото възприятие “?

- Приема се доста добре. Тя е втора подред.  Първата:  " Един глас  ми приказва за вас “ написах  преди седемнадесет години.  През това време, аз и моята майка Калина Трендафилова  господ да я елементарни,  да почива в мир и светлина, сме съветвали и помогнали на  доста хора. Сега те ме подаряват със своята обич. 

- Защо " Осмо възприятие?

- Шесто имаме всички. Седмото са новите деца  Осмото възприятие е изкуственият разсъдък.  Трябва да сме готови да живеем в мир и обич с  него.  И когато реализираме това, няма да бъдем толкоз скептични,  когато го срещнем. Ще можем да предотвратим неприятни инциденти  и беди. Изкуственият  разсъдък не идва, с цел да ни взема работните места и унищожи човешката цивилизация. Това няма да се случи.  Той  идва, с цел да улесни живота ни,  да ни помогне  да се  върнем към нашите полезности.  Да се научим още веднъж да споделяме: " Извинявай, благодаря, Обичам те, Прости " - тези вълшебни думи,  които сме позабравили. Това е най-важното, към което ще ни върне изкуственият разсъдък:  Повече да сме дружно да  се обичаме  и  да си оказваме помощ.  

- Вие какво съветвахте студентите? 

- Хубаво е тези млади хора  да отидат в  чужбина, да видят, да научат повече, да натрупат опит и да се върнат в България. И това ще се случи. Те  ще изградят новото бъдеще на страната. Нови лица, нови хора, нова генерация, нови свежи сили, хрумвания това ще го има тук до  десетина години. Системата ще се промени,  политическата сцена на България-също.

- Какво ви тревожи през днешния ден? Кое е това злополучие, което  заплашва България и света. Знае ли го вашето извънземно?

- Има обстановки, за които още не сме готови. Вярвам обаче, че великите сили,  лидерите  ще  доближат до едно високо равнище на дипломация  и съгласие. И това ще се реализира в рамките  на следващите  четири-пет години. Очакванията да се разпали война, са основателни, само че ето,  че към този момент имаме нова обстановка, отношенията  сред Съединените щати и Русия се затоплят. Първата  крачка е направена,  това ще се задълбочава.  Много скоро Путин ще отиде в Америка по покана на  Тръмп. По-тревожни  са нещата с Иран. Там ще има напрежение.  И то ще нараства.

- Да се върнем в нашия регион. Ще се радваме ли на  успокоение?

- На Балканите Бойко Борисов се утвърди като водач и обединител.  Той реализира това, което досега никой политик  в съседство  не е съумял. Това би трябвало да му се признае.  Той  се зае с ролята на съдия и с неговото  съдействие  се реализираха срещи   на държавни ръководители от страни,  обременени с тежко минало. Те седнаха на една маса и си подадоха ръце.

- Емигрантите, те плашат цяла Европа. Ще откри ли решение този проблем? 

- Това е дълъг развой. Той ще се реши единствено благодарение на всички европейски страни.  Трябва да бъдат подкрепени засегнатите  страни. Италия да вземем за пример се почувства изоставена. Премиерът  удари с пестник и  по този начин сподели,  че няма да разреши, тя  да се жертва, като поеме всички  емигранти.  България към този момент се справяме  по някакъв метод. Има стратегии, които  ни осигуряват   някакви  средства.  Хубавото, което виждам, е, че тези емигранти по- нататък ще имат възможност  да  се върнат  в страните си. Трябва единствено да  се основат условия за по-добър живот там, което последователно ще стане. 

- Можем ли да кажем, че войната в Сирия е свършила?

- Не. Не  е свършила. За момента там   може да има мъртвило,  но  конфликти  отново ще има. Сирия  Израел, Иран, Афганистан ще не престават да бъдат горещи точки.  Корея към този момент се е успокоила, само че напрежението там си остава. Америка ще  бъде  във спор с  Китай. Това е икономическа война. Борба  на съперници,  кой да е  владетел, кой да  владее високите технологии и изкуствения разсъдък.  Видно е,  че Китай напредва. Евразийският съюз също набира скорост.

- А Европейският съюз.? Ще се разпадне ли?

- Няма, само че ще бъде напълно трансформиран. Ще действа по нов метод. Ще има други доста млади дейни и готови водачи, с  друго мислене. Няма да има първа, втора, трета скорост...

- България би трябвало да  влага повече в образованието  и опазването на здравето. Тези сфери  да се с трансформират.

- След сполучливото ни председателство на Европейски Съюз, на България към този момент се гледа с друго око. Но с цел да вървим напред, вложителите би трябвало да повярват, че тук ще бъдат  предпазени. Трябва битка,   да се понижат корупцията и и бюрокрацията. И в нея да вземат участие всички партии, без значение от цвета.   

- Ще  изкара ли  мандата си третото държавно управление на Бойко Борисов? 

- Да, но  може би ще  има някакви промени. Те ще са свързани с съдружните сътрудници,  защото при патриотите има много насъбрано напрежение. И то е  освен сред водачите.

- Слави Трифонов също прави политическа поръчка?

- Той  напредва и има  повече фенове, които да го  следват. Има и нови хора,  които приготвя да бъдат почтени политици и да могат да  убедят  гласоподавателите,  че има опция за България. Така стана в Италия с  придвижването " Пет звезди “, посредством което шоубизнесът влезе  в политиката. Така че Слави ще записва партия е  ще влезе в Народното събрание, само че ще се разграничава постоянно от останалите. Марешки  също ще напредва. Не е за подценяване " Движение 21 “  на Татяна Дончева. То ще  има напредък. Съюз на демократичните сили ще се обнови с нови хора.  Българска социалистическа партия има прогрес,  само че към момента не е готово за властта. Въобще в България сега няма съпротива, която да смени ГЕРБ. Вярно,  че незаменими няма, само че най-малко в околните 3-4 години ГЕРБ  ще си остане на власт. Това виждам  и споделям. А идващото предизвикателство  пред Бойко ще бъде да стане президент. 

- Ще направи ли  военачалник Румен Радев своя партия, с която да се бори да влезе в изпълнителната  власт?

- Да сходно на Георги Първанов той  ще си  направи партия и ще влезе в политиката  с нови хора, жена му също ще е измежду тях. И както не веднаж съм казвала след ГЕРБ,  ще има жена министър председател. - Знаете ли коя е тя? - Знам, само че няма да я  кажа? 

- Харесвате  ли я?

- Харесва ми и като жена и като водач, знае по какъв начин да оправя нещата, доста е готова. 

- Ще стане ли по-богат българинът?

- Ти пък какъв въпрос ми задаваш.  Трябва да се работи доста, с цел да живеят хората по-добре. Постепенно на стадии ще се  увеличат  приходите. България ще  одобри еврото, само че то няма да е същото, ще бъде новата световна  валута. Ще се  усилят заплатите,  пенсиите, с цел да има малко по-достоен живот българинът.  Да стартират да се връщат тези,  които са  в чужбина. Вярвам, че това ще се случи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР