В началото на настоящата седмица Сиена Милър ни изненада с

...
В началото на настоящата седмица Сиена Милър ни изненада с
Коментари Харесай

Кое е 15 години по-младото гадже на Сиена Милър

В началото на актуалната седмица Сиена Милър ни изненада с новината, че ще става майка за повторно.
 Сиена Милър и непредвидената вест, че ще става майка за повторно
На 41 Сиена Милър още веднъж ще става майка

Актрисата се е решила на огромна стъпка

Към момента актрисата не е споделила нищо публично по тематиката, като за бременността ѝ стана ясно от папарашки фотоси по бански. Със сигурност в близко бъдеще Милър ще даде малко повече детайлности, само че до момента в който това се случи взехме решение да разберем малко повече за половинката ѝ.

Оли Грийн и Сиена Милър разпалиха слуховете, че сред тях има нещо през февруари 2022 година Тогава бяха снимани да се разхождат из улиците на Ню Йорк. Само месец по-късно взеха решение публично да заявят, че са двойка, появявайки се дружно първо на премиите БАФТА, а по-късно на афтърпартито на British Vogue`s Fashion & Film.

Преди това актрисата бе по отношение на Том Стъридж, траяла от 2011 година до 2015 година От нея Сиена Милър има 10-годишна щерка. Колкото до Оли Грийн, той също е артист, само че кариерата му все още надалеч не е толкоз блестяща, колкото на половинката му.

Според IMDb, първата му изява е в музикалния видеоклип към песента на John Eatherly " Burnout ", където си партнира с Кая Гербер. През 2020 година даже взе участие в един епизод на " Дързост и хубост ".
 Гъсин Бълок-Прадо - коя е сестрата на Сандра Бълок, която заряза Холивуд, с цел да пече десерти и гледа животни
Сестрата на Сандра Бълок, която заряза Холивуд, с цел да пече десерти

Гъсин Бълок-Прадо води напълно друг живот

Освен това, 26-годишният Оли Грийн е модел и все още е взел участие в рекламни акции на Burberry, написа People. Фен е и на тениса, в случай че съдим по честите му появи на огромни шампионати. Грийн е от хората, които не обичат да демонстрират доста от персоналния си живот, по тази причина и не знаем нищо за предходни негови връзки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР