В началото на месеца стана ясно, че един от най-успелите

...
В началото на месеца стана ясно, че един от най-успелите
Коментари Харесай

Юлиан Костов и Мирела на романтично приключение в Тайланд

В началото на месеца стана ясно, че един от най-успелите в Холивуд и известни млади артисти, Юлиан Костов, е определен да взе участие в сезон 3 на сериала на HBO „ Белият лотос “.

Това, което знаем за третия сезон на хитовата поредност, е че отното  ще надникне в живота на нова група посетители в първокласен хотел от веригата " Белият лотос ".  А фотосите започнаха скоро във и към островите Кох Самуи, Пукет и тайландската столица Банкок, 

Юлиан към този момент е в красивия, другоземен Тайланд в компанията на своята прелестна половинка Мирела, която феновете на NOVA познават от рисковото риалити " Игри на волята ". 

Изглежда, до момента в който артистът не е ангажиран със фотосите на сериала, двамата се отдават на доста сантиментални завършения. Те споделиха няколко спиращи дъха фрагменти от Тайланд, които несъмнено може да ви вдъхновят за идващото ви странствуване.
                             

Преди два дни Мирела разгласява красиви фотоси от  Mu Ko Ang Thong – морски народен парк в Тайландския залив в провинция Сурат Тани. Паркът обгръща 42 острова, а Мирела разкри пред почитателите си, че с Юлиан са създали нанагорнище, наречено  “JanJaras ”.

Те са стигнали до най-високата точка на остров Wua Ta Lap. Той е на 500м надморска височина и е дом на сладки маймуни, наречени Очилат Мангур. 

В различен пост двойката споделя сладостен миг, в който са се срещнали със слончета в Ко Самуи.
                             

Оказва се, че доста от слоновете там са избавени от циркове или от дивата природа и хората поставят грижи за тях всекидневно.

" С две ръце предлагаме това прекарване, в случай че сте на отмора в Тайланд.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР