В началото на месец април тази година експерти предупреждават ковид

...
В началото на месец април тази година експерти предупреждават ковид
Коментари Харесай

Преди 6 месеца експерти са предупредили ковид болницата в Тетово да не се експлоатира

В началото на месец април тази година специалисти предизвестяват коронавирус отделението в болничното заведение в град Тетово да не се пуска в употреба заради груби нарушавания при нейното строителство.

Икономическият шеф на болничното заведение Артам Етеми тогава предизвестява, че " при построяването на отделението са осъществени неточности и компанията реализатор би трябвало да в профил всички нередности ".

Но, все пак на 14 април има приемно-предавателен протокол сред компанията, болничното заведение и министерството на опазването на здравето. По неофициална информация компанията направила строителните действия, е обвързвана с някогашен вицепремиер на РСМ.

По последни данни при снощната детонация и последвалия пожар в Covid-19-отделение в болница в Тетово, в западната част на районен съд Македония са починали 14 души.

" Снощи при нас дойдоха 14 натрупа на починали пациенти от болничното заведение в Тетово. До на следващия ден би трябвало да приключим със съдебномедицинската експертиза. Работата ни се затруднява заради обстоятелството, че всички потърпевши са били заболели от ковид ", сподели шефът на Съдебната медицина в Скопие Александър Станков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР