В началото на май ще бъде представена партията на бившия

...
В началото на май ще бъде представена партията на бившия
Коментари Харесай

Ралица на Янев: В новата партия ще има разпознаваеми личности

В началото на май ще бъде показана партията на някогашния министър на защитата и длъжностен министър председател Стефан Янев. Това сподели пред БНР Ралица Симеонова, част от екипа за учредяването.

И уточни, че в новата политическа групировка ще бъдат събрани разпознаваеми лица, хора от разнообразни публични сфери, както и нови лица.

" Искаме да обединим хора, които желаят по логичен метод да работят за страната си. Партията ще се нарежда в национално-консервативния бранш. Националният интерес би трябвало да бъде опазване на страната. Националният интерес би трябвало да подсигурява устойчивостта и успеваемостта на политическата система, да има възходящо развиване на стопанската система, да има устойчива обществена система, налично опазване на здравето ".

" Ние сме срещу военна помощ за Украйна, тъй като това би ни направило страна в спора. Вече виждаме отрицателните резултати от несъответстващите дейности на сегашния кабинет ", добави Симеонова.

Тя предвижда предварителни парламентарни избори. " Коалицията показва некадърност да взема решение проблемите на жителите. Самата коалиция основава рецесии. Тя не сътвори нужните механизми за вътрешна съгласуваност ".

Червени линии, по думите ѝ, водят до цинизъм, а политиката е взаимоотношение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР