В началото на май Кристин Баумгартнер подаде молба за развод

...
В началото на май Кристин Баумгартнер подаде молба за развод
Коментари Харесай

Каква издръжка иска бившата съпруга на Кевин Костнър

В началото на май Кристин Баумгартнер подаде молба за бракоразвод от Кевин Костнър, с което постави завършек на 18-годишния им брак. Връзката им стартира още през 1998 година, а през 2004 година се женят в ранчото на артиста в Колорадо.
 Каква е повода за развода на Кевин Костнър и Кристин Баумгартън
Тъжен край за брака на Кевин Костнър

След 18 години дружно

Краят на връзките на двамата обаче не върви изключително добре. В средата на юли разбрахме, че някогашната му към този момент съпругаотказва да напусне дома му и по тази причина е подхванал правни дейности.

Сега от People научаваме, Кристин желае 248 000 $ на месец за прехрана за децата, разкриват правосъдни документи в разгара на противоречивия им бракоразвод. В правосъдните документи, подадени неотдавна от юристите на някогашния дизайнер на чанти, се показва, че и трябват " общо 248 000 $ за трите деца ".
 Снимка 623434

В заявката 49-годишната Кристин твърди, че цифрата " е по-малка от сумата, нужна за поддържане на нормалния метод на живот на децата " и желае Костнър също да заплаща 100% от образованието в частно учебно заведение, извънкласни дейности/спорт и разноски за опазване на здравето на трите им деца: Кейдън (16 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (13 г.).

В настояването за издаване на заповед, което e подадено във Върховния съд на Калифорния, окръг Санта Барбара, не се отбелязва никакво желание за съпружеска прехрана.

В документите приходите на за 2022 година са посочени като 19 517 0641 $, а разноските на фамилията им, без налозите, са 6 645 285 $. Нетният приход за фамилията, след всички разноски и налози, е 7 595 520. Някои от изброените разноски включват постоянно пътешестване до Карибите, Хаваите и Аспен, както и постоянно приемане на посетители, изискващи кетъринг или готвачи. Освен това поддръжката на няколкото им огромни парцели коства към 2 милиона $ годишно.
 Снимка 623433

В правосъдни документи, подадени преди този момент от юристите на Костнър, той твърди, че съгласно техния предбрачен контракт Кристин е имала 30 дни да напусне общата къща, благосъстоятелност на артиста от Йелоустоун - и струваща почти 145 милиона $ - след подаване на молба за бракоразвод. Тъй като тя е подала документи на 1 май, този период е изминал и тя към момента е в парцела.

В документите Костнър се съгласява да заплаща 38 000 $ на месец прехрана за децата в допълнение към " 100% от избрани разноски, свързани с децата, в това число образование в частно учебно заведение, книги, такси и униформи и учебни екскурзии, детски спортове, лагери и други контрактувани извънкласни действия ", както и здравни осигуровки, невъзстановени медицински разноски и разноски за терапия за децата им.

В допълнение, Костнър се съгласява да внася 30 000 $ на месец за жилище чартърен за Кристин, както и задатък от 10 000 $ за подкрепяне на разноските й за пренасяне. Той също по този начин декларира, че й е разрешено да употребява личния състав в неговия парцел, с цел да й помогне при преместването.
 Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - за какво разводът им протича мъчно
Когато някогашната на Кевин Костнър отхвърля да напусне дома му

Какви дейности е подхванал артистът

Съдебните документи на артиста демонстрират също, че Костнър към този момент е платил на Кристин 1 милион $, както е планувано в предбрачния контракт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР