В началото на лятото започват снимките на нашия нов проект,

...
В началото на лятото започват снимките на нашия нов проект,
Коментари Харесай

Теодора Духовникова и Койна Русева ще бъдат Дъщерите на София

" В началото на лятото стартират фотосите на нашия нов план, мини сериалът " Дъщерите на София ", продуциран от Българска национална телевизия ", написа Теодора Духовникова в своята Фейсбук страница.

Вторият сезон на „ Дяволското гърло " е към този момент тук

Ето и по кое време да го чакаме

Актрисата продължава с думите, че концепцията за сериала се е родила в дръзките глави на нея и Койна Русева и пътят до тук е бил в действителност дълъг и комплициран.

" Дъщерите на София " е фамилна драма на едни девойки от 7 до 70 годишна възраст, които Духовникова разказва като превъзходни, комплицирани, слаби и мощни дами по едно и също време.

" Основният снимачен и креативен екип е формиран от дами, на които се възхищаваме - Мария Каварджикова, Радина Кърджилова, Неда Морфова, Рене Карабаш, Сабина Христова, Лилия Гергишинова и още толкоз други изключителни ", коментира актрисата.

Рене Карабаш е създател на историите, които ще бъдат разгърнати в шест серии по Българска национална телевизия. Теодора Духовникова и Койна Русева, които с изключение на основни героини в сериала, са и криейтив продуцентки на продукцията. Именно те се свързват с писателката и я печелят с предлагането си да напише сериал с основни женски персонажи.

Публикацията на Теодора Духовникова бързо събра хиляди лайкове и стотици позитивни мнения, което ни навежда на мисълта, че несъмнено има интерес към плана на двете актриси.
 Как Захари Бахаров поддържа Теодора Духовникова
Как Захари Бахаров поддържа Теодора Духовникова

И за какво е неудовлетворен от номинациите за Икар

Междувременно еранизацията на романа " Остайница " на Рене Карабаш ще се снима в края на 2024 година Лентата ще е копродукция сред България, Италия, Румъния и Албания и с нея ще се захване режисьорът Костадин Бонев.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР