В началото на годината Samsung потвърди, че по-късно тази година

...
В началото на годината Samsung потвърди, че по-късно тази година
Коментари Харесай

Кога ще видим смарт пръстена на Apple

В началото на годината Samsung удостовери, че по-късно тази година ще пусне нова джаджа с името Galaxy Ring, само че наподобява че освен корейският колос готви смарт пръстен.
 Samsung Galaxy Ring и какво знаем за идния смарт пръстен
Galaxy Ring от бъдещето - лек, комфортен и хубав

Новото модерно

От години в мрежата се появяват най-различни патенти за подобен артикул с логото на Apple, а неотдавна Electronic Times разкри, че процесът на разработка на Apple Ring към този момент е към края си.

Излизането на пръстена на Apple е несъмнено като " мощно евентуално и неизбежно ", като информацията идва от неназован източник в компанията.
 Снимка 654329

Apple Ring най-вероятно ще бъде фокусиран върху следенето на спортни и здравни индикатори, както и улеснението на безконтактни заплащания.

Спекулира се обаче, пръстенът на Apple евентуално ще може да си взаимодейства и даже да ръководи други Apple устройства, като iPad и iPhone да вземем за пример.

Още през 2015 година Bloomberg заяви за патент на Apple за пръстен със сензорен интерфейс.
 Снимка 654330

През идващите години се появиха още няколко патента, описващи пръстен, който може да се употребява и за ръководство на други свързани устройства като Mac, Apple TV, iPad и даже VR съоръжение, тъй че спекулата не е напълно безпочвена.

Наскоро Patently Apple разкри различен патент за образован пръстен, подаден в Съединени американски щати, който може да бъде механически внедрен като контролер за Apple Vision Pro.
 Как Apple ще промени AirPods слушалките
Как Apple ще промени AirPods

Изборът става по-труден

Тук си коства да се означи, че Apple не сътвори физически контролер за AR/VR oчилата си, тъй че стартирането на пръстен като съпътстващо устройство би имало смисъл.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР