В началото на годината AMD пусна на пазара нови чипове

...
В началото на годината AMD пусна на пазара нови чипове
Коментари Харесай

AMD: Raven Ridge чиповете стават за игри



В началото на годината AMD пусна на пазара нови чипове от серията Raven Ridge. Това са APU-та, които включват в себе си Zen (Ryzen) ядра и Vega графика. Тази седмица дистрибуторът АСБИС България организира семинар, една от тематиките на който бяха точно тези процесори.

По думите на Богдан Рогожина, управител ПР и връзки на AMD за Румъния и България, новите Ryzen 5 2400G и Ryzen 3 2200G могат да разрешат играене на игри на допустимите (за не толкоз запалени геймъри) 30-ина фрагмента в секунда. Според него това е минималната периодичност, при която картината наподобява задоволително плавна.

Прочетете още: CES 2018: AMD разкри проекти за Ryzen 2 и Threadripper 2

Допълнително в края на април компанията има намерение да обогати своята Ryzen 2000 серия с модели, които се чака да предложат сред 15 и 20 на 100 повече продуктивност от своите прародители. Те обаче към този момент ще са основани на усъвършенстваната архитектура Zen+.

“Комбинацията от Ryzen плюс Vega отваря нови благоприятни условия за нашите клиенти. Имаше търсене на чипове с продуктивност на Ryzen, само че и с вградена графика на по- ниска цена.”, изясни Рогожина.

По думите районния ПР управител на AMD графичната част на новите артикули е доста по-мощна от тази на конкуренцията. Според изнесените данни по-мощният от новите чипове (Ryzen 5 2400G) може да обезпечи прилична продуктивност даже в по-тежки заглавия като Battlefield One, Overwatch, Rocket League и други

Разбира се, напълно съответен сюжет придобиване на машина с APU чип и отсрочване на покупката на видеокарта.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР