В началото на Фейсбук, той беше средство за свързване и

...
В началото на Фейсбук, той беше средство за свързване и
Коментари Харесай

С изключен телевизор, социални мрежи и пропагандни медии се живее в покой. Пробвайте… 😉

В началото на Facebook, той беше средство за свързване и изложение. От много време насам, е по-скоро средство за създаване на стени и всяческо подтискане на непознатото, друго от твоето, мнение. Също като уличната експанзия, Facebook експанзията е станала част от живота ни, за която избираме да не мислим, само че постоянно имаме поради.

Довчерашни вирусолози, които желаеха да затварят всички по домовете, да ги оставят да умират, щото не обичат Pfizer, през днешния ден са нахлузили военните мундири и проучват, и възнамеряват военни тактики – виртуално, на топло, от дивана.

Пред очите ни се води война…..истинска, кървава.
Водеше се до през вчерашния ден, водеше се в Афганистан, Армения, Ирак, Либия, Сирия, Израел, Палестина, Тунис, Алжир, Сомалия…..Пред очите ни. К’во от т’ фа.
Води се и през днешния ден.

Дрънкаме виртуални оръжия, все едно е смешка, громим Държави и нации с един клик, въоръжени с омразата, измислената си действителност и обсесиите си…..

Мисля си, че тишината е в действителност най-оглушителния знак за паника в хората. Защото съм безусловно уверена, че и фоби и фили могат да усетят и безумието, и лъжите, и арогантното обезчестяване на истината…. Но виртуализират личният си боязън. Страх да не са новобранци, да не ги жигосат и отхвърлят от масата.

Само се чудя дали хората повтарящи явни неистини в името на личния си нравствен комфорт, си дават сметка, че точно тяхното приемане и примирие пред всяка нелепост, избълвана от обезумели олигофрени с несъразмерна власт, е в основата на актуалният “ апокалипсис“… Едва ли…
Да благи мои, Ние, не Те, запазилихме пожара с овчедушието си!!!
И този пожар унищожи страни и убива милиони….

И през днешния ден.
Питат ме другари за какво мълча?!
Мълча тъй като ме е ГНУС. От двуличие, от неистини, от обезчестяване на обстоятелства по целенасоченост, от оядени, недъгави политически недоразумения, получили от масата водачество, с цел да погубват човешки ориси, естествено, не и личните си.

Отдавна нямам какво да кажа на този оглупял, подлудял свят с войски от виртуални генералисимуси.
С изключен тв приемник, обществени мрежи и пропагандни медии се живее неподвижен.
Пробвайте… 😉

Силвия Георгиева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР