В началото на днешното заседание Станислав Балабанов от ИТН стартира

...
В началото на днешното заседание Станислав Балабанов от ИТН стартира
Коментари Харесай

Балабанов подгря НС: От вчера и президентът е мафия, защото казва истината

В началото на днешното съвещание Станислав Балабанов от Има Такъв Народ започва с остра и трагична декларация.

Да променяш, да реформираш и да се бориш с корупцията, да защитаваш достойнството и достолепието са качества, които би трябвало да се подплатят с каузи, не с подправени изречения. Докато насреща крещят, че съм и че сме част от мафията, е редно да се опрем на обстоятелствата, които ще дадат възможносттата на обществото да сътвори собстевна теза, сподели Балабанов.

Всеки един от нас тук, е изпратен да служи на обществото. Когато приказваме свободно и се придържаме към обстоятелствата, сме мафиоти. От през вчерашния ден и президентът е част от мафията - и той е ГЕРБ и Движение за права и свободи. Защото е свободен, самостоятелен и споделя истината. Понеже грозната истина не се харесва на Кирил Петков и Асен Василев, по тази причина и президентът е част от мафията, изригна депутатът.

Тази медийна заблуда е паравана, зад които са скрити некадърността и безхаберието на тези, които щяха да трансформират? Кой обслужва мафията и пази мафиотските ползи – Георги Георгиев, от през вчерашния ден честен и честен, а преди седмици в комисия гласоподава с ГЕРБ, гласувайки с мафията. Чие е предлагането на районното ведомство - 2,5 милиарда лв., потънали за градежи – на Петков и Василев. Не знам с коя мафия се бори министър председателят, заключи Балабанов.

Да сте чули скоро министър председателят да е коментирал Гешев? Защо? Колко души, заемали висши държавни постове, са арестувани от бойко Рашков, каквито обещания бяха давани. Един беше арестуван и се втвърдиха гласоподавателите, продължи офанзивата депутатът.
ТЕМА преди 1 час 1322 преди 2 часа 1139 преди 3 часа 467
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР