В началото на днешния ден над равнинната част от страната

...
В началото на днешния ден над равнинната част от страната
Коментари Харесай

ПАЛИТРА: Изпращаме октомври със слънце, мъгла и дъжд

В началото на днешния ден над равнинната част от страната ще има ниска слоеста облачност или мъгла, които ще се задържат по-дълго и на обособени места, основно в източните региони ще превали слаб дъжд.

Над планинските региони през нощта ще доминира ясно, денем - най-вече слънчево време. През деня ще духа слаб, в Източна България до сдържан североизточен вятър.

Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред минус 1° и 4°, в източните региони до 8°-12°; оптимални температури - сред 12° и 17°, предвиждат от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове в ниските елементи ще има мъгла. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра към 3°.
свързани новини5469на 30.10.2021
Над Черноморието ще доминира облачно, преди обед тук-там и мъгливо време; тук-там ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 14°-16°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР