В началото на 90-те години Андрю Конру е студент, който

...
В началото на 90-те години Андрю Конру е студент, който
Коментари Харесай

Ходите ли на срещи, уговорени онлайн? Трябва да благодарите на този човек

В началото на 90-те години Андрю Конру е студент, който работи върху развиването на интернет технологиите в Университета в Станфорд. Той няма време да върви по питейни заведения и клубове, с цел да се среща с девойки, написа Neatorama.

Вместо това си опитва шанса с персонални разгласи във вестници и видео запознанства (в дните на VHS), само че намира тези способи за мудни и скъпи. Затова изобретява уеб страницата за онлайн запознанства. Конру основава първия онлайн уебсайт за запознанства, Web Personals през 1993 година когато е учреден и Match.com. Но уеб сайтът на Конру стартира да действа през 1994 година, една година преди Match.com да премине онлайн. Той също предлага услуга, която основава уеб уеб сайтове. Конру продава Web Personals и започва FriendFinder, която се разраства в конгломерат от уеб сайтове за запознанства и връзки. Дали притежанието на тези компании му е помогнало в персонален проект?

Конру употребява услугите за онлайн запознанства в продължение на 20 години и в никакъв случай не се е женил. “Когато си на 20 години можеш да излизаш на доста повече срещи, в сравнение с когато си на 40 ”, споделя той. “Младежите желаят единствено бързи свалка. Любовният живот е доста по-динамичен, когато си на 40 или 50 години ”.

На профила на Конру в AdultFriendFinder, написа, че колекционира кино плакати и че е правил тройка. " Повече от една ", прибавя той. " Щастлив съм, че имах опцията да повеждам пълностоен живот. Чувствам се удобно във всички типове полови прекарвания ”.
Конру е стигнал да извода, че обичайният фамилен живот с жена и деца евентуално не е неговата орис. ”Въпреки напъните ми към момента съм уединен, това е иронията ”, споделя той.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР