В началото на 21 век семейството на Горбачов купува тази

...
В началото на 21 век семейството на Горбачов купува тази
Коментари Харесай

Замък за 7 милиона евро: как изглежда къщата на Михаил Горбачов, която беше обявена за продажба

В началото на 21 век фамилията на Горбачов купува тази вила, ситуирана в уютния изящен град Ротах-Егерн

На 30 август, стана известна тъжната новина за гибелта на първия и единствен президент на Съюз на съветските социалистически републики Михаил Горбачов. Той беше на 91 години. Роднини, семейство и другари претърпяват загуба. За нея се сподели доста, по тази причина през днешния ден ще ви покажем част от недвижимите парцели, които притежаваше Михаил Сергеевич.

Първото имение на Горбачов в Германия се намира покрай църквата Свети Лаврентий . Именно там първият президент на Съюз на съветските социалистически републики получава статут на енориаш. През 2007 година обаче фамилията на политика продава къщата и купува нова – замъкът Хубертус.

Замъкът съставлява триетажно имение с повърхност от 570 кв. метра. До него има пристройка под формата на гараж, който е ситуиран върху имот от 0,26 хектара.

Имението на Горбачов се намира на едно от най-приятните места – на езерото Тегернзее, заобиколено от красиви планини

Смята се, че баварският климат и локалната природа имат удобен резултат върху здравето и благосъстоянието на човек. Ето за какво фамилията на политика закупи този парцел.

Що се отнася до вътрешното обзавеждане, целият интериор е изработен с необикновен усет. На приземния етаж на вилата има просторна кухня в селски жанр. В непосредственост има уютна столова и камина. В интериора доминират меки, спокойни нюанси.

На втория и третия етаж има няколко спални. Всяка спалня има обособена гримьорна и хигиеничен възел. Политикът е разполагал и с просторна библиотека, сауна с басейн и няколко кабинета. Още преди време стана ясно, че дворецът е коствал на политика 7 милиона евро.

Припомняме, че през март тази година Михаил Горбачов отпразнува 90-ия си рожден ден

След него той на практика не напусна Русия. Политикът прекара цялото си време в друга вила, ситуирана в Московска област, която се намира на автомагистрала Рублево-Успенское във вилно населено място Лачуга. Просторната двуетажна къща разполага с всекидневна, два кабинета, кухня, сервизни пространства и стаи за спомагателен личен състав.

Преди няколко години една немска медия писа, че баварската вила на Горбачов с аспект към Алпите е оповестена за продажба. През 2008 година на имението е изработен главен ремонт, тъй че то е в съвсем съвършено положение.

Преди това Горбачов притежаваше и жилища в Москва, на улица Косигина, само че по-късно ги продаде на композитора Игор Крутой.

Инфо: pravda.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР