В началото на 2021 година Jeep представи Grand Cherokee на

...
В началото на 2021 година Jeep представи Grand Cherokee на
Коментари Харесай

Най-големият Jeep пристигна в Европа с 380 конски сили

В началото на 2021 година Jeep показа Grand Cherokee на локална почва в Съединени американски щати, а по-късно повече от година, най-големият модел в гамата на американците идва в Европа. По-рано през днешния ден от Jeep публично показаха европейската версия на всъдехода, която не се разграничава доста от тази продавана зад Океана. Jeep-ът идва в по-късата си версия, само с 4х4 задвижване и хибридна мощ.
`Най-големият

За разлика от американската версия, която се предлага с 3.6-литров шестак и 5.7-литров осмак, европейското Grand Cherokee разчита на четирицилиндров 2.0-литров бензинов мотор, който работи в композиция с електромотор и генерира оптималната мощ от 375 конски сили и оптимален въртящ миг от 637 нютон метра. Според европейските проби за пробег, конфигурацията е задоволителна за напълно електрически пробег до 51 километра, до момента в който при проби по американския стандарт, този пробег е към 40 километра.

`Най-големият

Exclusive Launch Edition версията, която може да видите на фотосите може да бъде поръчана извънредно до 30 март. Тя разполага с безусловно всички предлагани варианти за модела като да вземем за пример 21-цолови полирани джанти, двуцветна композиция със специфични цветове, като този Velvet Red колорит да вземем за пример.
`Най-големият

В интериора също е заложено на лукса и технологиите като да вземем за пример настройка с три екрана, седалки с диамантени шевове, кожа по корите на вратите, кормилото и таблото, както и дървени акценти на същите места. Това, несъмнено си има и своята цена, която стартира от 94 хиляди евро за показания образец.
`Най-големият

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР