В началото, когато създавате компания, може да ви е трудно

...
В началото, когато създавате компания, може да ви е трудно
Коментари Харесай

Уникална, автентична, запомняща се

В началото, когато създавате компания, може да ви е мъчно да разберете какво съставлява вашата марка - от логото и цветовата палитра до тона на гласа, главните известия и даже изказването за цената на марката. 

За разлика от обичайна корпоративна просвета, където има напън да се „ впишеш “ и да бъдеш еднороден, едно от преимуществата на това да си бизнесмен е, че можеш да бъдеш пионер, авантюрист и (понякога) бунтовник. Помислете за Илън Мъск от Tesla, Джеф Безос от Amazon или Джейми Керн Лима от It Cosmetic – общото нещо, което всички те имат е, че ние (публиката) ги познаваме освен поради марките за милиарди долари, които са построили, само че и поради това, което са като физически лица. Те се отличават с това, че са такива, каквито са, и не се пробват да се „ вместят в шаблон “, както вършат доста хора.

В света, в който живеем, установяването на персонална марка дружно с марката на вашата компания в действителност може да ви помогне да се откроите измежду конкуренцията, защото потребителите търсят същинска връзка както с марките, които обичат, по този начин и с хората, които ги ръководят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР