В мрежата се появиха слухове, че Алла Пугачова и съпругът

...
В мрежата се появиха слухове, че Алла Пугачова и съпругът
Коментари Харесай

Как изглежда луксозният замък на Алла Пугачова и Галкин

В мрежата се появиха клюки, че Алла Пугачова и брачният партньор ѝ Галкин са решили да пуснат замъка за продажба

Един от централните входове на замъка

Връщайки се в Русия сама, без Максим Галкин, Алла Пугачова остана малко повече от месец. В края на септември певицата беше видяна на летище Внуково с децата си. Имаше клюки, че Примадоната е решила да отиде в Израел при брачна половинка си, и то без билет за връщане.

За месец в Русия Алла Борисовна съумя да направи доста – да се срещне с другари, да посети гроба на майка си и да се сбогува с Михаил Горбачов. Но главната цел на Примадоната, както се оповестява в пресата, е било нещо друго. Казват, че съветската певица просто желала да вземе документите на децата от учебното заведение и да разгласи за продажба своя палат, ситуиран на хубав рид измежду зеленина и успокоение.

Решихме да ви покажем по какъв начин наподобява елитния парцел на певицата, ситуиран комфортно в покрайнините на Москва.

Харпии, рицари и други страшилища

Стряскащ е даже мащаба на имението, наричано от време на време и палат, освен поради това, че външно наподобява на подобен.

Шестетажното имение с повърхност от към 3000 квадратни метра има всичко за освен това от удобен живот. Има настрана крило за посетители, детски стаи, офиси, съблекални, библиотека, оранжерия, зимна градина , първокласна камина, лично кино, басейн в китайски жанр и доста други.

Много неща в замъка, ситуиран на върха на 11-метров рид в региона на Одинцово в Московска област, могат да се смятат за същинска необичайност. Магическа е хубост на кристалните полилеи, висящи в съвсем всяка стая. Фасадата на постройката е украсена с направени по поръчка харпии. А пред едно от централните стълбища има статуя на рицар, която Пугачова назовава „ душата на къщата “.

Вътре в действителност всичко наподобява необикновено скъпо

Маси с позлатени крайници, дървени панели и доста древен фон, който не всяко семейство може да си разреши. Имайте поради, че имението също по този начин има асансьор и даже система от секрети проходи.

Както беше маркирано в телеграм канала Mash, Алла Пугачова желае за елитното имение към 710 милиарда рубли. Въпреки това, някои брокери считат тази цена за прекомерно скромна. Предвид ситуацията в Русия, през днешния ден е малко мъчно да се построи и подреди палат на такава цена. Не всички звезди разполагат с чак толкоз доста пари. Според сведения от същия източник, до момента там е живял Никита Пресняков, внук на Примадоната.

Малко по-късно обаче телевизионният канал „ Звезда “, базирайки се на осведомени в имотните среди, твърди, че замъкът към момента не се продава.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР