В мрежата има нови доказателства, че смъртта на вокалиста на

...
В мрежата има нови доказателства, че смъртта на вокалиста на
Коментари Харесай

Смъртта на Кърт Кобейн може и да не е самоубийство! Вдовицата му извикана на детектор

В мрежата има нови доказателства, че гибелта на вокалиста на Nirvana Кърт Кобейн не е инцидентна и в действителност той е бил погубен.  

Филмовият режисьор и публицист Ян Халперин означи, че има доста признаци за убийството на именития музикант, тъй че вдовицата на Кърт Кобейн Кортни Лав беше помолена да се подложи на полиграфски тест, съобщава The Sun. Там тя ще би трябвало да отговори на всички въпроси, които са свързани със гибелта на мъжа й през 1994 година Наистина ли е самоубийство, както се смяташе?

Писателят Ян Галперин споделя, че новата му книга, Case Closed: Cobain`s Murder, ще съдържа " безапелационни причини ", че музикантът не се е самоубил.

Журналистът, който проверява самоубийството на Кобейн от средата на 90-те години на предишния век, споделя, че е разкрил нови доказателства, че фронтменът на Nirvana е бил погубен, макар че не упреква Кортни Лав или някой различен. Халперин счита, че сполучливата инспекция на детектор на лъжата ще помогне да се почисти името й след съвсем три десетилетия на съмнение от някои почитатели на Nirvana и отговори на въпроси за това какво в действителност се е случило.
Смъртта на Кърт Кобейн: какво се знае за нея
Смъртта на музиканта, който злоупотребяваше с противозаконни субстанции, настъпи на 8 април 1994 г. Тялото на Кърт Кобейн бе намерено в оранжерия покрай гаража на личния му дом в региона на езерото Вашингтон в Сиатъл. В ръцете си е имал пушка, която е предизвикала гибелта му.
 Кърт Кобейн, Nirvana, музикант, самоубийство, детайлности за гибелта, Кортни Лав Нови детайлности към гибелта на музиканта Кърт Кобейн Снимка: fortune.com
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР