В мрежата често се появяват снимки и видео на загадъчни

...
В мрежата често се появяват снимки и видео на загадъчни
Коментари Харесай

Шок: Германски фотограф засне педя човек лакът брада ВИДЕО

В мрежата постоянно се появяват фотоси и видео на загадъчни същества, започвайки от снежния човек и приключвайки с много приказни персонажи, като елфи или джуджета.

Този път в обектива на камерата на немския оператор-фотограф Марио Брол от Мюнхен попадна нещо, което се крие сред скалите на планинския хребет Обералп в Швейцарските Алпи.

Видеото е с много положително качество, въпреки че още веднъж е мъчно да се види добре какво тъкмо се мърда на него.
Затова "експертите " в международната мрежа незабавно започнаха да гадаят и да вършат всевъзможни догатки, в това число и фантастични, тъй като съществото в действителност припомня на дребен човек в плащ и с бяла брада.

От друга страна това би могло да бъде и най-обикновен планински козел, или някаква птица или даже, по-реалния, йети.

Самият Марио написа:

"Пътешествахме из Швейцарските Алпи с един другар, той пръв видя загадъчното създание и ми го демонстрира. Аз, естествено, се пробвах оптимално бързо да го снима, само че с приятеля ми по този начин и не успяхме нито тогава, нито гледайки видеото, какво тъкмо бе това. Лично нямам доверие, че това е било някакво митично създание, най-вероятно, това е просто някаква локална мечка ".

Но множеството консуматори в мрежата са по-склонни да имат вяра, че Марио шикалкави, с цел да не се издаде, че е набожен в паранормалните феномени, което може да накърни неговата известност.

Работата е там, че, в случай че човек в действителност има вяра, че нещото на видеото е козел или мечка, той не би тръгнал да го разгласява видеото в мрежата.

Може да се допусна, че фотографът и неговия другар образно са видели доста повече, в сравнение с демонстрира клипът, а по-късно бързо са разгласили фрагментите в мрежата във тип на дребна сензация.

Въпреки това, че не може да се разбере какво тъкмо е това създание на клипа, въпреки всичко сходни фрагменти ни разрешават да разберем, че нашият свят не е толкоз елементарен и "добре изучен ", колкото ни се желае да имаме вяра.

Превод и редакция: БЛИЦ



1 4
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР