В Москва се регистрират повтарящи се случаи на коронавирусна инфекция,

...
В Москва се регистрират повтарящи се случаи на коронавирусна инфекция,
Коментари Харесай

Кметът на Москва: Ваксинирани се заразиха повторно с Делта варианта

В Москва се записват повтарящи се случаи на коронавирусна зараза, в това число след имунизация, съобщи кметът на столицата Сергей Собянин в изявление за телевизионния канал „ Россия-1 “, представен от TACC.

Тези, които са били имунизирани против COVID-19 от дълго време са податливи на неговата разновидност - новия вариант " делта ", разясни той.

" Вече си имаме работа с нов вариант, с нова разновидност на индийския вариант. Така наречената " делта ", която е по-агресивна, по-тежка. Тоест, заразява по-бързо, прониква по-бързо в тялото и равнището на имунитет, с цел да се предпазим от индийския вариант, е належащо броят на антителата да бъде два пъти по-висок от този, който беше задоволителен против варианта „ Ухан “. Два пъти. Затова виждаме повтарящи се болести, виждаме болести и при тези, които са били имунизирани ", сподели той.

В Русия се следи внезапно увеличение за заболеваемостта от Covid-19. През последното денонощие в страната бяха регистрирани над 17 500 нови случая. Лидер по заболеваемост е Москва с 8300 случая. Следват Московска област и Санкт Петербург.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР