В Москва, близо до бизнес центъра Москва Сити, в неделя

...
В Москва, близо до бизнес центъра Москва Сити, в неделя
Коментари Харесай

Атаките с дронове продължават: дрон блъсна кола край Москва Сити ВИДЕО

В Москва, покрай бизнес центъра Москва Сити, в неделя кола беше свалена от безпилотен летателен уред.  

Инцидентът е станал в Шмитовския проход на града. В среднощ БМВ, ръководено от един от шефовете на Trust Bank, съгласно публицисти, се е сблъскал с дрон на пътя, съобщи Rosmedia SHOT. Дронът след удар в бронята на колата паднал на асфалта.

Шофьорът на колата се обадил в полицията, която открила, че потърпевшият безпилотен летателен уред е DJI Mavic Pro. Този дрон се употребява за професионално видеозаснемане. Те създали и оглед на колата. Тя на практика не е потърпевша след конфликта с дрона: летящата машина единствено е одраскала бронята на лекия автомобил.

В момента полицията се пробва да разбере на кого може да е принадлежал сваления дрон. От пресслужбата на отрасловото министерство обаче не разясняват случая. И всички материали за конфликт на автомобил с дрон, оповестени от съветски медии, повтарят информацията, пусната от SHOT.

Припомняме, че на 1 август Руската федерация разгласи нова офанзива на БПЛА против Москва. Според съветското министерство на изключителните обстановки, вследствие на офанзива с дрон в Москва, остъклена повърхност от 150 квадратни метра е " счупена " от дрон.

Освен това на 30 юли стана известно, че дрон е блъснал бизнес центъра на Москва Сити. Експлозията е избухнала на един от етажите в постройката на квартал IQ в бизнес центъра; полетите са лимитирани в Москва и Московска област. Тогава съветските управляващи оповестиха нахлуване с дронове и работата на Противовъздушна отбрана.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР