"В момента започват работа експертни групи по политиките на правителството.

...
"В момента започват работа експертни групи по политиките на правителството.
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Искаме моделът ГЕРБ-ДПС да бъде пречупен

"В момента стартират работа експертни групи по политиките на държавното управление. Засега не се разисква персоналният състав на кабинета ", съобщи депутатът от "Демократична България " Антоанета Цонева след консултациите с "Има подобен народ ".
"Безусловна поддръжка няма да даваме ", безапелационна бе Цонева пред Българска национална телевизия.
"Знаем, че българите чакат държавно управление, което да изтегли стараната от дъното и да спре корупцията ", заяви депутатът.
"Целта е обществото да получи ясна стратегия за ръководство ", разяснява представителят на Демократична България. "Постове и порции от това ръководство не чакаме. Очакваме да се начертае алената линия на Движение за права и свободи - партията да се държи отвън властта. Ако моделът ГЕРБ-ДПС не бъде пречупен уверено, България няма по какъв начин да се отскубне от мрачните статистики ", разкри Цонева.
Този модел, съгласно Антоанета Цонева, е довел до прецедента "Росенец " - кметът на Бургас е на ГЕРБ, шефовете на организациите и ДНСК също са били наети от някогашните първи.
Нормално е водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов да би трябвало да има ясна позиция по кабинета и основните цели - битката с корупция, повишението на приходите и задействане на стопанската система, приключи националният представител от "Демократична България ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР