В момента - за година и половина - българските граждани

...
В момента - за година и половина - българските граждани
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Опозицията казва само отрицателните неща

В момента - за година и половина - българските жители по този начин ни подредиха, по този начин управляваме - с съдружните си сътрудници. Имаме растеж на стопанската система, понижена безработица, понижен външен дълг, ръководители сме на Съвета на Европейски Съюз. Много положителни мнения получаваме за това, което се оправяме, казусът на опозицията е, че тя в никакъв случай не споделя нещата - тя споделя единствено негативните неща. Така разяснява в предаването " Още от деня " ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева рецензиите на опозицията.

" Признайте и нещо позитивно ", прикани опозицията Караянчева.
Цвета Караянчева: Те би трябвало да подлагат на критика, това е работата на опозицията, само че в последна сметка - кажете две три положителни неща.
Караянчева разяснява, че от опозицията не внасят доста законопроекти. " В последно време не съм видяла да внесат ", изясни тя.
Цвета Караянчева: Аз мисля, че тези оставки и тези кавги се търсят поради липса на законопроекти, които да внесат, а би трябвало да има тематика, би трябвало да пълнят телевизионното време, медийното пространство.

 Емил Христов резервира поста си на зам.-председател на Народно събрание след скандал в Народното събрание Емил Христов резервира поста си на зам.-председател на Народно събрание след скандал в Народното събрание
Отново скандал в Народното събрание. Емил Христов от ГЕРБ резервира поста си на заместник-председател на Народното събрание, откакто няколко часа депутатите сп...

Абсолютно несъстоятелни претекстове, измислена оставка от едно неразбирателство, което можеше да се реши доста бързо, доста ясно. Така ръководителят на Народното събрание разяснява желаната от Българска социалистическа партия оставка на Емил Христов като заместник-председател на Народно събрание.

Тя изясни, че никой не отхвърля, че хората с увреждания имат проблеми, само че когато те се употребяват и биват използвани за политически цели, " не е почтено ".
Цвета Караянчева: Аз мисля, че в случай че желаеме да решим проблемите на хората не е належащо да вършим циркове в Народното събрание, това, което се случи през днешния ден.
Опозицията има право да държи сметка на ръководещите, само че би трябвало да има разговор, изясни тя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР