В момента в Столичната община работна група обсъжда как точно

...
В момента в Столичната община работна група обсъжда как точно
Коментари Харесай

Най-Накрая! Позорът За Столицата Ни Приключва! От 1 Януари Мвр Забраняват Абсолютно Всички

В момента в Столичната община работна група разисква по какъв начин тъкмо да бъдат регламентирани измененията. Един от искащите възбрана на конете в столицата, общинския консултант Симеон Славчев съобщи, че по тематиката има консенсус сред всички политически сили. Славчев съобщи, че общинарите работят взаимно с депутатите и изцяло реалистично от следващата година да се забрани придвижването на каруците.

„ Всички районни кметове са на мнение, че би трябвало да се спрат каруците “, изясни Славчев и добави, че това ще бъде в подтекста на нещата за идното председателство на страната на Съвет на Европейския съюз.

В работната група разискват с изключение на парична санкция, да се конфискуват и конете при неспазване на възбраната. „ В в този момент съществуваща разпоредба се изема единствено каруцата.

Знаем доста добре, че тя може да бъде скована с подръчни материали за 15 минути, а животното, което я тегли е скъпото “, изясни Славчев. Той съобщи, че конете, които бъде отнети се планува да се употребяват в стратегия за лекуване на деца аутисти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР