В момента в Руската федерация е в ход операция Сирена

...
В момента в Руската федерация е в ход операция Сирена
Коментари Харесай

Журналист : Атаката в Москва е на обучена група с боен опит

В момента в Руската федерация е в ход интервенция " Сирена " - това значи, че се задействат всички служби, които са военизирани. Това сподели по Българска национална телевизия интернационалният анализатор и някогашен сътрудник на Българска национална телевизия и БНР в Москва Валерий Тодоров във връзка терористичната офанзива край съветската столица.

" Става дума за подготвена група с военен опит, което е видно от метода, по който невъзмутимо разстрелват хора. Моментът, който са избрали, мястото, методът, по който влизат и по който са се изтеглили - всички това демонстрира, че ситуацията е добре проучена, преценени са и реакциите - те влизат и откриват стрелбата малко преди началото на концерта, когато и ограниченията за сигурност са били отслабени, главната защита не е била въоръжена ", сподели Тодоров.

По думите му има информация, че в началото арестуваният, който е имал кръв по облеклата, в действителност е помагал, като е извличал ранени, само че двама от терористите са били видяни в бял автомобил, който се търси.

" Мисля, че това, което наблюдавахме ясно демонстрира организацията на този атентат. Допускам, че може да има политически подтекст, защото и различен път се е случвало " Ислямска страна " да поема отговорността за дейности, които явно са съгласувани с други терористични организации ", уточни още Валери Тодоров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР