В момента, в който видиш ДПС в истерия и да

...
В момента, в който видиш ДПС в истерия и да
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: ДПС е в истерия, защото не може да се договори с нас -

В момента, в който видиш Движение за права и свободи в нервност и да реве, значи нещо се случва. Кога последните 20-30 години Движение за права и свободи се е оплаквало от някой? В момента те са в нервност, тъй като не могат да се договорят с нас.

Това заяви Настимир Ананиев от ПГ на " Продължаваме промяната " по Българска национална телевизия. Няма да създадем компромис с битката с корупцията. Това беше декларирана алена линия за нас и в действителност по тази причина и падна кабинета - с това, което се случи на " Капитан Андреево ", с парите за пътищата. Хората видяха защо става въпрос - ние имаме два тима, на България и на един олигархичен Франкенщайн - Борисов, Доган, Пеевски, Орлин Алексиев, Слави Трифонов и една алена петолъчка - Костадин Костадинов, сподели още Ананиев. 

На летните митинги през 2020 година президентът Румен Радев излезе с вдигнат пестник против този тим на Франкенщайн. Не имам вяра да смъкна този пестник. В тази борба аз съм сигурен, че той ще вземе нашата страна, разяснява Настимир Ананиев. 

Имаме двама водачи с разнообразни отзиви - единият е в президенството, другият е в изпълнителната власт и всеки има своите пълномощия по конституция, уточни Ананиев.

В момента ни се отдава късмет да си върнем страната, само че това зависи от народните представители, акцентира той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР