В момента в градовете много малко се контролира за превишена

...
В момента в градовете много малко се контролира за превишена
Коментари Харесай

Живко Тодоров посочи как българите няма да газят закона

" В момента в градовете доста малко се управлява за превишена скорост. Камерите са малко, в случай че има такива, не се поддържат. Предлагам да се промени закона и кметовете да могат да глобяват чрез камери.  За да предотвратим джигитите да не смажат хората по пътя слагаме легнали служители на реда и какво ли не. Единственият метод е по-голям надзор, по тази причина предлагам той да се ръководи от кметовете ", сподели в предаването " Беновска пита " Живко Тодоров. 
" Колкото по на ниско равнище се дадат пълномощия, толкоз по-добре. В момента Министерство на вътрешните работи няма потенциала да обхване всичко. Затова ние предлагаме да имаме тази опция да помогнем на страната. Ненужен е човешкият фактор, тъй като сме в 21 век и има задоволително положителни технологии. Единственият вид българинът да не нарушава разпоредбите са глобите ", сподели още той.

" Живеем в света на еднодневките, когато нещо разцъфва за един ден, на идващия увяхва. Наскоро се срещнах с младежи, които имат доста качества, само че когато в страната, в която живеят има други, които непрекъснато нарушават закона и им основават неприятна среда, тогава те имат два варианта- или да избягат, или да останат да се борят ", безапелационен беше Живко Тодоров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР