В момента управляващото мнозинство на практика показа своята управленска немощ

...
В момента управляващото мнозинство на практика показа своята управленска немощ
Коментари Харесай

Костадинов: Управляващото мнозинство показа своята управленска немощ и импотентност

В момента ръководещото болшинство на процедура сподели своята управническа отпадналост и импотентност. Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, откакто Народното събрание не съумя да стартира съвещанието си от първия път поради липса на кворум. По думите му тези хора нямат потенциала да ръководят страната, а единственото, което могат, е да режат глави на монументи.

„ Нямаха даже смелостта да дойдат в Народното събрание, с цел да се срещнат още веднъж с нас очи в очи. Само че няма по какъв начин да бягат постоянно, в понеделник ще бъдат тук. Може би откакто мине банкетът на Движение за права и свободи “, разяснява Костадинов.

Припомняме, че Народното събрание не събра кворум, което направи невероятно провеждането на днешното пленарно съвещание.В пленарна зала влязоха единствено депутатите от Възраждане, Българска социалистическа партия и ИТН

При първия опит се записаха 63-ма народни представители, а 15 минути по-късно - 68. За да стартира работа Народното събрание са нужни минимум 121 присъстващи. Във вчерашния ден Народното събрание също не организира съвещание, а повода беше митинг от страна на трите опозиционни партии по отношение на демонтажа на Паметника на руската войска и измененията в Конституцията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР