Както грижата за човешкото здраве, така и тази за планетата,

...
Както грижата за човешкото здраве, така и тази за планетата,
Коментари Харесай

Иван Рангелов, AstraZeneca: Опазването на околната среда и грижата за здравето са свързани

Както грижата за човешкото здраве, по този начин и тази за планетата, климата и обществото, не търпят отсрочване. Двете неща са свързани - в случай че не пазим околната среда по този начин, както личното си здраве, в дълготраен проект всички ще забележим отрицателните резултати.

Рангелов даде образец с самодейността наAstraZeneca, в ролята й на член на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), както и на други заинтригувани страни, да бъде подложен за публично разискване въпросът за лекуването на деца с редки болести.

" То беше финансирано единствено до 18-годишна възраст, след което помощта приключваше, което не беше заслужено. И като казус в Народното събрание съвсем единомислещо беше гласувана смяната в закона, която да разреши на децата да получават лекуване и след навършването на 18-годишна възраст. Това демонстрира, че когато има тематики, значими за обществото, може да се реализира единодушие ".

ESG - Investing in our future се реализира с поддръжката на Филип Морис България, Летище София, Девин, Булстрад, AstraZeneca, Mr. Bricolage и denkstatt.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР