В момента целият свят е настръхнал и чете всяка подробност

...
В момента целият свят е настръхнал и чете всяка подробност
Коментари Харесай

Семейство Симпсън предсказаха и изчезването подводницата в Атлантическия океан

В момента целият свят е наежен и чете всяка детайлност по отношение на изчезналата подводница Titan, която в неделя, 18 юни, се гмурна в ледените води на Атлантичческия океан, с цел да води до останките на Титаник петима души на борда ѝ.

Оттогава обаче връзката с нея е изгубена и въпреки солидната избавителна акция, към момента не е открита. За страдание, след толкоз дни в неопределеност, прогнозите не бяха по никакъв начин положителни, тъй като обстоятелствата сочат, че даже до този миг екипажът да е бил жив, плануваният О2 за 96 часа в Titan вече се е изчерпал, а с него и вярата, че хората в подводницата са живи. Вечерта на 23 юни беше доказано, че в региона на търсене на изчезналия в северната част на Атлантическия океан транспортен съд Titanса открити точно останките му. Това заяви на брифинг бреговата защита. Изказани бяха съболезнования на околните на екипажа. Петимата пасажери на борда на подводницата Titan са починали.

Не можем да виждаме в бъдещето и не знаехме какво ще се случи, само че почитатели на " Семейство Симпсън " са уверени, че анимацията за следващ път е посочила своето знамение, както неведнъж се е случвало до този миг.

В типичния жанр на " Семейство Симпсън " феновете считат, че са имали визия за това, което следва...

Излъчен за първи път през 2016 година, епизодът, озаглавен Simpsons Tide, наблюдава Хоумър, до момента в който той отива на експедиция с подводници, събирайки се още веднъж с от дълго време изгубения си татко Мейсън. В клип, споделен в обществените мрежи, Мейсън споделя: " Днес съм изпълнен с наслада, търсейки богатство с моя от дълго време загубен наследник. Моята фантазия за всеки от вас е да намерите щастието, което аз усещам през днешния ден. "

След това двамата се пробват да намерят потопен транспортен съд. Не след дълго обаче подводницара на Хоумър се заклещва. Много обичаният воин трескаво се пробва да маневрира, с цел да се измъкне и в може би най-страшната част от всичко контролният му панел стартира да мига със знак " ниско равнище на О2 ".

След това той го вижда да мига в алено с надпис " кислородът е приключил ". За благополучие, Хоумър съумява да се освободи, само че изгубва схващане в подводницата. И както става в анимационните филми, краят е благополучен, тъй като в последна сметка е избавен. Буди се три дни по-късно в болница. За злощастие, в действителния живот краят не постоянно е благополучен.

Естествено, приликата на тези няколко подиуми с актуалната обстановка с изчезналата подводница Titan, накара хората в обществените мрежи да отбележат обстоятелството, че анимацията за следващ път е предсказала огромни събития. " Лудост е по какъв начин " Семейство Симпсън " към този момент са предсказали за изчезналата подводница ", написа човек в Twitter.

" Не знам какво ви изненадва за изгубената подводница в Атлантическия океан, която се спусна, с цел да види останките от Титаник. Семейство Симпсън към този момент ни бяха предизвестили ", прибавя различен.

Друго смразяващо съвпадане е, че епизодът в действителност е продуциран от Майк Райс, който е бил няколко пъти на такова гмуркане с компанията OceanGate., която провежда експедиции до останките на Титаник.

До този миг Майк Райс е правил три разнообразни гмуркания и споделя, че " съвсем постоянно са губили връзка ". Говорейки в BBC Breakfast тази седмица, продуцентът показа своя опит и сподели, че не е " оптимист " за това, че изчезналите пасажери ще бъдат открити живи, само че добави, че те са знаели " в какво се забъркват ".

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР