В момента сме в цикъл от множество празнични дни. Не

...
В момента сме в цикъл от множество празнични дни. Не
Коментари Харесай

Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 сантиметра. Преживяване на българка по линията София-Варна

В момента сме в цикъл от голям брой празнични дни. Не всеки разполага с автомобил и напредването от точка до точка в България е допустимо или с железницата, или с рейс. Не бива да забравяме, че занапред следва и интензивният летен сезон, през който пътуванията скачат в пъти.

За БДЖ недоволствата са безкрайни– от закъснения, до ниска хигиена и безпределно лангъркане. Вторите – междуградските автобусни линии, са като че ли по-предпочитаните. Но, дали с съображение!?

Читател на Sofia24.bg показа с нас премеждията си от пътуването по дестинацията Варна – София.

Умишлено няма да споменем превозвача. Не единствено с цел да му " пазим имиджа ", само че и тъй като всички си наподобяват.

Нашата читателка споделя, че в границите на три дни й се наложило да пътува по направлението София – Варна и назад. Ползвала разнообразни превозвачи, само че комфортът й бил еднообразно некомфортен.

Момичето е високо 174 сантиметра и от фотосите е видно, че коленете й опират в предната седалка. //

Тази процедура на автобусните превозвачи за пренабиването на спомагателни редове, не е оригиналност, само че в последна сметка – плащаме и пожелаваме комфорт.

Една от " екстрите " в рейсовете – вътрешната тоалетна не е работила, а водачът си стопира по график, че път го чака. Човекът виновност не носи, не го укоряваме.

Другата неприятна изненада била, че когато рейсът най-накрая спрял за отмора, пред публичната тоалетна нямало леличка... Модерна работа – към този момент са с автомати и в случай че нямаш стотинки, мисли му...

Цаната на " облекчаването " също е забележителна – 1 лев и 50 стотинки. Пътниците без дребни стартират незабавна обмяна на банкноти. Първите печелят, другите са на благодеяние.

Повече детайлности са непотребни. Всеки самичък да реши и лек път и радостни празници!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР