"В момента, щом съберем мнозинство от 121 човека, веднага ще

...
"В момента, щом съберем мнозинство от 121 човека, веднага ще
Коментари Харесай

Петков: След като съберем мнозинство, ще предложим нови министри

"В момента, щом съберем болшинство от 121 индивида, незабавно ще се предложат нови министри ". Това разкри министър-председателят Кирил Петков по време на посещаване в Трявна.
"Вчера видяхме, че не сме сами, през вчерашния ден видяхме, че има доста смели хора, не подвластно какъв бранд са си поставили ", изясни Петков..
"Запретваме ръкави и работим дружно. Сега ни трябват още 7 такива по-смели хора от Народното събрание, които застават и си извършват клетвата ", добави Петков.
"Това, което се вижда сега е невиждана офанзива, употребяват се всевъзможни черни,жълти, кафяви способи, само че няма да ни спрат. ". Така Петков разяснява появилите се записи от охранителни камери от стълбището на столичен апартамент и фрагменти от Гърция, на които са снимани двама души, наподобяващи на премиера и началника на кабинета му Лена Бориславова.
По тематиката за Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево ", Петков разяснява: "Аз просто бях изумен от Слави Трифонов какъв брой пъти повтори, не знам, аз не ги броях, само че беше доста пъти, че няма нищо общо. Без дадже да го питат, го усещах като в извинителен режим. Най-накрая страната си върна контрола върху тази граница, която от години е била приватизирана от неразбираеми субекти за мен. Според мен доста хора от сивия бранш и от тъмния бранш, сега губят огромни средства и съм сигурен, че биха се радвали, в случай че имат въздействие през някоя от политическите сили, това държавно управление да го няма. Почваме да събираме доста врагове, това е истината. В момента имаме всички тези, които са крали и знаят, че рано или късно ще минат, в случай че не през естествената прокуратура, то през европрокуратурата. Това е групата, която всеки ден се чуди по какъв начин това държавно управление по-бързо да свърши. Втората група е от хора, които са свързани с газови и енергийни облаги, които в този момент свършват. Третото, Руската страна и техните хора, съм сигурен, че биха се радвали някое друго държавно управление да видят, тъй че събираме доста врагове ", акцентира министър председателят.
На журналистически въпрос, дали е подготвен да поведете съответно министерство, Петков отговори: "Не, аз считам, че всяко министерство, би трябвало да бъде управлявано от експерт с добра известност. Ще си бъдат министри, които ще си заемат ролята, тъй като толкоз доста работа има за извършване ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР