В момента се проверява дали е възможно да се направи

...
В момента се проверява дали е възможно да се направи
Коментари Харесай

Shiba Inu и Dogecoin са настроени за възход, инвеститорите избират Watchvestor като достойна инвестиция

В момента се ревизира дали е допустимо да се направи нещо ново в тази област: Крипто пазарът демонстрира бичи трендове за Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), до момента в който Watchvestor (WVTR) се трансформира в най-разумното капиталово решение за вложителите.

Започналият преди няколко дни спад на крипто пазара, довел до намаляване на цените на доста криптовалути, наподобява е към своя край, защото при доста монети се следят зелени сигнали на пазара. Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), които бяха надълбоко вкоренени в мечия пазар, сега набират възходяща инерция. По същия метод Watchvestor (WVTR), платформата за вложения в първокласни часовници, притегля от ден на ден вложители.

Инвестирайте в Rolex, Patek Phillippe, Richard Mille и AP единствено за 10 $

Shiba Inu (SHIB) вдъхва вяра на биковете с краткотраен отскок

След като претърпя солиден низходящ тренд през миналата седмица, Shiba Inu (SHIB) последователно набира мощ. Само през предходната седмица меме монетите се беше намалила с 21.32%, като вложителите изгубиха вяра за поврат. Днес обаче Shiba Inu нарастна леко, връщайки очакванията на притежателите си. Въпреки това актива спадна с над 2% през последния час.



Единственият минус на актуалната наклонност на Shiba Inu обаче е размерът на търговията. През последните 24 часа размерът на търговията е понижен с 42% и възлиза на сегашните си $220 милиона.

Поради тази причина доста вложители към момента са скептични по отношение на стабилността на Shiba Inu и преглеждат други възможности като Watchvestor като почтена инвестиция.

Посоката на цената на Dogecoin (DOGE)

След като прекара месеци в борба с натиска на мечките, Dogecoin (DOGE) още веднъж демонстрира прзнаци на живот с неотдавнашния отскок. Много анализатори отдават неотдавнашното възходящо придвижване на Dogecoin на непрекъснатото споменаване на меме монетата от Илон Мъск на платформата X.

Най-важното е, че спекулациите по отношение на превръщането на DOGE в алтернатива за заплащане на платформата X подхраниха позитивната инерция. През последните 24 часа DOGE означи леко увелиение на цената, преди да поправя до актуалната си стойност от $0.064.

Обемът на търговията претърпя спад, като загуби 58% и възлезе на сегашните $320 милиона. В резултат на това доста вложители към момента не са уверени във възраждането на Dogecoin. При това състояние мнозина изследват опциите за прекосяване към Watchvestor за реализиране на оптималната възвръщаемост.

Инвеститорите гледат на Watchvestor (WVTR) като на почтена инвестиция

Докато Shiba Inu и Dogecoin демонстрират бичи сигнали, Watchvestor (WVTR) също притегля вложители с големи обещания. Watchvestor е първата платформа, основана на блокчейн, в която се продават, купуват и търгуват всички типове първокласни часовници. Тъй като разноските са високи до $100,000 за физическо закупуване на същински първокласни часовници, Watchvestor ще ги направи налични за всеки крипто запалянко.

Watchvestor ще извършва тези задания, като цифровизира часовниците и ги създава в NFT. Тези NFT, които са с неповторим сериен номер и са регистрирани в блокчейн, могат да бъдат закупени отчасти или напълно от вложителите.

Само с $10 вложителите могат да станат частични притежатели на NFT, обвързано с даедн часовник. Инвеститорите могат даже да закупят цяло NFT и да получат физическия часовник.

Инвеститорите могат също по този начин да търгуват си NFT на Watchvestor или на всеки различен пазар за NFT. За да отключат невероятния капацитет на пазара Watchvestor, вложителите би трябвало да закупят токена WVTR, който сега е във фаза на предварителна продажба и се продава за $0.03.

Тъй като крипто специалистите предвиждат, че при стартирането си токенът ще скочи до $0.35, в този момент може да е най-подходящият миг да се възползвате от тази опция за евентуални бъдещи облаги.

Научете повече за предварителната продажба на Watchvestor (WVTR) през днешния ден:

Уебсайт : https://watchvestor.com/
Общност в Telegram : https://t.me/WatchvestorOfficial


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР