В момента се провежда заседание на Временната комисия за установяване

...
В момента се провежда заседание на Временната комисия за установяване
Коментари Харесай

Прокуратурата вика и Деница Златева на разпит за НДК

В момента се организира съвещание на Временната комисия за определяне на обстоятелства и условия при разходването на средства, предоставени целево на НДК за подготовка на българското председателство на Съвета на Европейския съюз, съобщи кореспондент на Novini.bg.

На съвещанието, което е закрито за медиите, ще бъдат изслушани основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила, Димитър Георгиев Димитър Георгиев е приключил ВВТУ „ Тодор Каблешков”, а по-късно и... към профила, ръководител на ДАНС и Георги Начев, шеф на Агенция за Държавна финансова ревизия.

На влизане основният прокурор разгласи пред публицистите, че на разпит в прокуратурата ще бъде призована и Деница Златева Деница Златева е длъжностен заместител министър-председател по подготовката на... към профила, някогашен длъжностен заместител министър-председател по подготовката на председателството на Съвета на Европейски Съюз – 2018 година в държавното управление на Огнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български правист и политик, длъжностен министър председател,... към профила. Припомняме, през вчерашния ден Цацаров заяви, че по проблема НДК на разпит ще бъдат извикани още министрите Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила и Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител... към профила, както и някогашният министър на културата Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на... към профила. В четвъртък се чака показания да даде упрекнатият някогашен шеф на НДК Мирослав Боршош.

Председателят на ДАНС Димитър Георгиев пък разяснява появилата се информация, че 77 българи са попаднали в черен лист на турските управляващи и имат възбрана да посещават Турция, тъй като вземат участие в терористични организации. "Следим всеки ден информацията. Към момента нямаме данни българи да вземат участие в зоната на спора в Близкия Изток ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР