В момента се провежда среща на четири очи между двамата

...
В момента се провежда среща на четири очи между двамата
Коментари Харесай

Борисов и Заев провеждат среща на четири очи, готви се подписването на 9 документа

В момента се организира среща на четири очи сред двамата министър-председатели Бойко Борисов и Зоран Заев, с която ще бъде сложено и началото на първото взаимно съвещание на държавните управления на България и Република Македония, предава „ Фокус “. Очаква се да бъдат подписани девет документа за двустранно съдействие в региона на външната политика, вложенията, енергетиката, защитата, туризма, телекомуникациите, инфраструктурата и реакцията при бедствия. Споразуменията са част от осъществяването на Договора за другарство, съдействие и добросъседство, подписан на 1 август тази година.



От българска страна в съвещанието ще вземат участие вицепремиерите Томислав Дончев, Красимир Каракачанов и Екатерина Захариева, министрите Валентин Радев, Николай Нанков, Нено Димов, Румен Порожанов, Ивайло Московски, Емил Караниколов, Теменужка Петкова и Николина Ангелкова.



Предвидена е и гала по връчването на профилирано транспортно средство за хора с увреждания, което е подаяние от България за Струмица.



В началото на ноември кабинетът утвърди отпущането на 70 000 лв. за закупуването му. Дарението е в поддръжка на план за обществено включване на уязвими групи в община Струмица и основаването на условия за пълноценното присъединяване на хората с увреждания в икономическия, обществения и културния живот в града.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР